Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Περιστέρι, Βόλος και τώρα Αγρίνιο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021 09:30 ΠΑΣ Λαμία: Περιστέρι, Βόλος και τώρα Αγρίνιο

Με οδηγό την καλή απόδοση των τελευταίων αγωνιστικών (εξ αναβολής και μη) ο ΠΑΣ Λαμία ταξιδεύει στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μετά από 15 αγώνες πήρε τον πρώτο της πόντο εκτός έδρας, ενώ δύο παιχνίδια νωρίτερα είχε κατακτήσει και την πρώτη της νίκη. Παρά την ήττα στο εξ αναβολής με τον Ατρόμητο, όλοι είδαν ότι στο Περιστέρι, αν μια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν η Λαμία!

Μια τέτοια εμφάνιση ψάχνει και σήμερα Κυριακή 24 Ιανουαρίου (17:15’) κόντρα στον Παναιτωλικό, καθώς μπορεί όχι απλά να την ξεκολλήσει από την τελευταία θέση, αλλά και να την φέρει μια ανάσα (2 βαθμούς απόσταση) από την 12η θέση, έχοντας μάλιστα και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Για το κρίσιμο, από κάθε άποψη, παιχνίδι στο Αγρίνιο η αποστολή δεν άλλαξε ιδιαίτερα αν εξαιρέσει κανείς την εμφάνιση του νεοαποκτηθέντα και παλιού γνώριμου Πίτι. Απουσιάζουν οι Ντέλετιτς και Ζιούλης. Η αποστολή:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Martinez, Σκόνδρας, Βλάχος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Bjarnason, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Μπα.

Στον αντίποδα ο Τραϊανός Δέλλας δε θα έχει τον Ματσόλα και ανακοίνωσε την παρακάτω 22αδα:

Στην αποστολή του αυριανού αγώνα με τη Λαμία συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Τζανακάκης, Βέργος, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Γιάκολις.