Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Η αποστολή για τον «τελικό» με τον Απόλλωνα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 21:36 ΠΑΣ Λαμία: Η αποστολή για τον «τελικό» με τον Απόλλωνα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αγώνα της Τετάρτης 27/1 στις 17:15 στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθανάσιος Διάκος με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten 2020-2021.

Μοναδικός στόχος το «τρίποντο» που μπορεί να ξεκολλήσει την ομάδα από την τελευταία θέση και να… θέσει τις βάσεις για την αντεπίθεση καθώς έχει δύο παιχνίδια λιγότερα από τον Παναιτωλικό και ένα από τη Λάρισα με την οποία δεν έχει παίξει ακόμη το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής (έχει ορισθεί στις 24/2 μετά από αυτό του 2ου γύρου). Κάτι παρόμοιο ισχύει και με τον Απόλλωνα, καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν παίξει ακόμη για τον πρώτο γύρο, λόγω κρουσμάτων τον περασμένο Οκτώβρη στην «ελαφρά ταξιαρχία».

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή και σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται ο Μπα που τραυματίστηκε στο βούρκο του Αγρινίου (όντας ο καλύτερος παίκτης των 22 στο ημίωρο που αγωνίστηκε) και τη θέση του πήρε ο Ντέλετιτς που εξέτισε την τιμωρία του.

Η αποστολή:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Martinez, Σκόνδρας, Βλάχος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Bjarnason, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς.

Λίγο πριν την ανακοίνωση της αποστολής η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Άγγελο Ζιούλη: «Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, Άγγελο Ζιούλη. Τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».