ΠΑΣ Λαμία: Η αποστολή για τη σημερινή «μάχη» με τον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021 10:01 ΠΑΣ Λαμία: Η αποστολή για τη σημερινή «μάχη» με τον Παναθηναϊκό

Με στόχο ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα που θα αποτελέσει ένα επιπλέον βήμα για την απευθείας σωτηρία, ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετωπίζει στο εμβληματικό «Απ. Νικολαΐδης» τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Είναι το πρώτο από τα έξι (!) εκτός έδρας παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, που έρχεται ακριβώς πριν τον .. πρώτο «τελικό» με την ΑΕΛ και ενώ η ομάδα έχει μείνει ήδη για τρία ματς αήττητη.

Είναι σίγουρα μια πρόκληση απέναντι σε μια ομάδα από την οποία εκτός έδρας δεν έχει ποτέ αποσπάσει κάποιο βαθμό, έχει όμως να επιδείξει μια νίκη στο ΔΑΚΛ και δύο προκρίσεις στο κύπελλο ανεξάρτητα αν έχασε στο ΟΑΚΑ.

Αυτή τη στιγμή και οι δύο ομάδες δείχνουν να έχουν βρει τον αγωνιστικό τους εαυτό, όμως αυτοί που έχουν περισσότερο βάρος για να το δείξουν αυτό, είναι οι «πράσινοι».

Για το κρίσιμο αυτό ματς που θα ξεκινήσει στις 19:30’ ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την παρακάτω αποστολή που διαφέρει αρκετά από τη νικηφόρα κόντρα στον Απόλλωνα. Συγκεκριμένα απουσιάζουν ο τραυματίας Martinez και ο Μπα που είχε χτυπήσει στο προηγούμενο παιχνίδι στο Αγρίνιο, αλλά και οι τιμωρημένοι Σκόνδρας, Μπεχαράνο. Αντίθετα επανεμφανίζεται ο «αρχηγός» Λουκάς Βύντρα μετά τη δυσάρεστη περιπέτειά του με τον κορωνοϊό αλλά και ο Μπουλούλης με τον Βλαχομήτρο.

Αναλυτικά:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Βλάχος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Βασιλακάκης, Bjarnason, Μπουλούλης, Πίτι, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Ντέλετιτς.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι, Τζήλος, Πάτρας, Παπαδόπουλος, με 4ο τον Μανούχς και στο VAR τους Κουμπαράκη, Πετρόπουλο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση