ΠΑΣ Λαμία: Έτοιμη για τον πρώτο τελικό με την ΑΕΛ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2021 08:40 ΠΑΣ Λαμία: Έτοιμη για τον πρώτο τελικό με την ΑΕΛ

Τους «εκλεκτούς» για τον πρώτο από τους δύο «τελικούς» με την Λάρισα, ανακοίνωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Για το Σαββατιάτικο (6/2) ματς που θα γίνει στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» (17;15), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, ο έλληνας τεχνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας στις εγκαταστάσεις στην Ν. Άμπλιανη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή.

Σημειώνουμε ότι πριν από τρεις μήνες ο Μιχάλης Γρηγορίου θα καθόταν στον αντίπαλο πάγκο για το παιχνίδι της Λαμίας απέναντι στη Λάρισα, καθώς ήταν προπονητής των «Βυσσινί» στο ματς που αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στη Θεσσαλική ΠΑΕ.

Αυτή τη φορά όλων τα τεστ ήταν αρνητικά και για τη Λαμία βγήκε η παρακάτω αποστολή, που έχει τρεις επιστροφές, Μαρτίνεθ, Σκόνδρα και Μπεχαράνο, αλλά και το καινούριο απόκτημα τον 32χρονο Αρμένιο μεσοεπιθετικό Gevorg Ghazaryan που αποκτήθηκε δανεικός από την ΑΕ Λεμεσσού. Τιρόνε και Αραμπούλι ήταν τα «θύματα» της μάχης της Λεωφόρου.

Η αποστολή:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Martinez, Σκόνδρας, Βύντρα, Βλάχος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Bejarano, Βασιλακάκης, Bjarnason, Ghazaryan, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση