Λαμία - Λάρισα: Αρχίζει - Δεν αρχίζει το ματς;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2021 17:28 Λαμία - Λάρισα: Αρχίζει - Δεν αρχίζει το ματς;

Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής σεζόν ήταν προγραματισμένο σήμερα στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» με τον ΠΑΣ Λαμία να υποδέχεται τη Λάρισα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League Interwetten..

Με νίκη σήμερα η Λαμία αφήνει πέντε βαθμούς πίσω τους «Βυσσινί» και έχοντας ένα ακόμη παιχνίδι μαζί τους, ξορκίζει σε μεγάλο βαθμό την τελευταία θέση και μένει στο κυνήγι άλλων τεσσάρων ομάδων για να φτάσει στη 12η.

Πριν το παιχνίδι προέκυψε θέμα εγκυρότητας των δελτίων 10 ποδοσφαιριστών της Λάρισας και συγκεκριμένα των, Mπάγιτς, Νάγκι, Σουλούκου, Ηλιάδη, Μπέρτου, Μιλοσάβλιεβιτς, Ζίζιτς, Ντουρμισάι, Τρούγιτς, Πινακά, Νούνιτς και Νικολιά. Αιτία μια απλήρωτη επιταγή από 19/1 όπως ενημέρωσε και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας, σημειώνοντας τα παρακάτω:

«Όταν φτάσαμε στο γήπεδο με πήρε τηλέφωνο ο πρόεδρος της Super League και μου είπε πως συνεδρίασε η ΕΙΜ και πως ανακαλούνται όλα τα δελτία. Αυτά τα δελτία εκδόθηκαν από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και χθες. Επειδή δήθεν μια επιταγή που έληγε στις 19/1 η ΕΙΜ σήμερα το πρωί με έκτακτη συνεδρίαση ανακάλεσε τα δελτία. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι τα εξής. Πλέον οι επιταγές που αφορούν εταιρείες έχουν προθεσμία 75 ημερών. Αφού η ΕΠΟ δεν τη σφράγισε στις 19/1 ποιος ο λόγος να συνεδριάσει εκτάκτως. Τώρα με κυβερνητική απόφαση έχουν συνέπεια αν δεν πληρωθούν εντός 75 ημερών. Αυτό που ήθελαν να καταφέρουν είναι πως με συνθήκες πανικού κάποιος αγράμματος και μη νομικά καταρτισμένος δεν θα χρησιμοποιούσε από τους 20 ποδοσφαιριστές τους δέκα».

Προς το παρόν ο διαιτητής Αριστομένης Κουτσιαύτης δεν επιτρέπει να ξεκινήσει με αυτή τη σύνθεση το παιχνίδι για την ΑΕΛ.

Διαβάστε και την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διευκρινίζει ότι κατόπιν απόφασης της Επιτροπής Ιδιότητας Μεταγραφών Ποδοσφαιριστών, ανακλήθηκαν τα δελτία 10 ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς δεν πληρούνται οι απαιτούμενες προϋποθέσεις απόκτησής τους, βάσει των άρθρων 3 και 4 του παραρτήματος Γ του ΚΙΜΠ κι ελλείψει εν ισχύ βεβαίωσης περί μη οφειλών στην ΕΠΟ.

Η απόφαση αυτή έχει κοινοποιηθεί από νωρίς το μεσημέρι σήμερα στην ΠΑΕ ΑΕΛ και τη Super League 1».

Οι συνθέσεις που δόθηκαν στο διαιτητή:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Βασιλακάκης, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς, Καραμάνος

Στον πάγκο, Θεοδωρόπουλος, Βλάχος, Προβυδάκης, Γκούγκα, ΜΠιάρνασον, Γκαζαριάν, Βύντρα, Σαραμαντάς, Πίτι.

ΑΕΛ: Μπάγιτς, Ζίζιτς, Μαξιμένκο, Γκράουρ, Κολομπίνο, Μπεν - Χατίρα, Γιακιμόβσκι, Χουσίνο, Νικολιάς, Ακούνια, Ντουρμισάι

Νάγκι, Καρανίκας, Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, Τσόσιτς, Πινάκας, Μπέρτος, Νούνιτς, Τρούπιτς

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση