Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 0-0: Συνεχίζει να «τσιμπάει» βαθμούς εκτός έδρας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021 19:12 Αστέρας Τρίπολης - Λαμία 0-0: Συνεχίζει να «τσιμπάει» βαθμούς εκτός έδρας

Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής η αήττητη των τελευταίων 4 αγωνιστικών Λαμία δοκιμάσθηκε στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης που είχε ήδη πέντε σερί νίκες.

Το τελικό 0-0 θα πρέπει να αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες ως προς το αήττητο σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ιδιαίτερες συγκινήσεις.

Η Λαμία που ξεκίνησε με τον Πίτι σε ρόλο οργανωτή σε μια 11αδα που «χώρεσαν» Ρόμανιτς, Ντέλετιτς, Καραμάνος και σε μία διάταξη σφιχτή που όμως μπορούσε να διεκδικήσει το γκολ και τη νίκη. Και η ισοπαλία όμως φαντάζει νίκη σε μια τόσο δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί με αξιώσεις τα play-off.

Το ξεκίνημα

Με τον Αστέρα να πιέζει και η Λαμία να κλείνει όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Επασί, κύλησε το πρώτο μέρος.

Οι Αρκάδες πίεσαν με διαδοχικά κόρνερ και στημένες μπάλες, ωστόσο δεν είχαν τελική στο ματς πριν το 24’ όταν ο Μπαράλες έπιασε την κεφαλιά που σταμάτησε στο δοκάρι.

Η απάντηση της Λαμίας ήταν ένα ωραίο πλασέ του αρχηγού της Τάσου Καραμάνου που έφυγε λίγο άουτ στο 40’.

Γενικά έλειψαν οι μεγάλες στιγμές στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους πάντως να σημειώνουν κι ένα γκολ που ακυρώθηκε από τον διαιτητή Καραντώνη με τη βοήθεια του VAR καθώς είχε προηγηθεί φάουλ του Μπαράλες στον Τζανετόπουλο.

Το ακυρωθέν γκολ του Αστέρα:

Χωρίς αλλαγές εμφανίσθηκαν στην επανάληψη οι δύο ομάδες, με τη Λαμία να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να γίνεται απειλητική στο 54’ με τον Μπιάρνασον που κέρδισε πολλές μάχες στη μεσαία γραμμή. Το σουτ όμως του Ισλανδού έφυγε άουτ.

Με τα λεπτά να περνούν οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο νευρικοί, ενώ ζητούσαν επιμόνως παράβαση εντός περιοχή σε κάθε δυνατό μαρκάρισμα.

Ένα από τα πέναλτι που ζήτησε ο Αστέρας:

Χωρίς κλασική ευκαιρία αλλά με αρκετά σουτ εκατέρωθεν που δεν απείλησαν σημαντικά τις δύο εστίες φτάσαμε στο τελικό σφύριγμα που έδωσε έναν ακόμη υπερπολύτιμο βαθμό στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. 

Δείτε δύο σημαντικές στιγμές για τη Λαμία στα τελευταία λεπτά:

Έτσι έχοντας δύο ματς λιγότερα είναι ένα βαθμό πίσω από τον Παναιτωλικό και τη 12η θέση.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας: Τσιφτσής, Κώτσιρας, Άλβαρες, Καστάνιο, Πασαλίδης (92’ Βαλιέντε), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Φερνάντεθ, Σίτο (80’ Τιλίκα), Κρέσπι (58’ Ριέρα), Μπαράλες.

Αναπληρωματικοί: Παπαδόπουλος, Γκαρσία, Τασουλής, Φερνάντεζ, Μπέλοκ, Χριστόπουλος

Λαμία: Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Βλάχος, Μαρτίνεθ, Μπιάρνασον, Τζανδάρης, Πίτι (64’ Μπα), Ρόμανιτς (86’ Μαντρεκάρ Τζέιμς), Ντέλετιτς (λ.τρ. 64’ Γκαζαριάν), Καραμάνος (93’ Αραμπούλι).

Αναπληρωματικοί: Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Γκούγκα, Σαραμαντάς, Βύντρα.

Διαιτητές: Δημήτριος Καραντώνης, Ιορδάνης Απτόσογλου, Παναγιώτης Κωνσταντόπουλος

4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Περράκης

Οι καλύτερες στιγμές:

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση