Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟΚ-Λαμία: Με μισή ομάδα για την έκπληξη στην Τούμπα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021 12:53 ΠΑΟΚ-Λαμία: Με μισή ομάδα για την έκπληξη στην Τούμπα

Το σερί των 6 μπορεί να γίνει 7;

Έχοντας ένα αήττητο σερί έξι αγωνιστικών και την εμπειρία πριν από 11 ημέρες στο ίδιο γήπεδο, η Λαμία δοκιμάζεται στην Τούμπα, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, απέναντι στον 2ο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ που καίγεται επίσης για βαθμούς.

Με στόχο μια εμφάνιση όπως εκείνη του πρώτου ημιχρόνου στο κύπελλο που την έφερε στην ισοπαλία με το Δικέφαλο του Βορρά η Λαμία αντιμετωπίζει στις 15:00 μια νέα πρόκληση. Έστω και με μισή ομάδα, καθώς ο Μιχάλης Γρηγορίου άφησε σχεδόν μια 11αδα ετοιμοπόλεμους παίκτες πίσω στη Λαμία, θα γίνει και σήμερα η προσπάθεια για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ρόμανιτς και χωρίς κόκκινη στη Ριζούπολη είχε δηλώσει τιμωρημένος για το συγκεκριμένο παιχνίδι και μαζί του πίσω έμειναν οι: Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς, Καραμάνος και Αραμπούλι. Επιπλέον τραυματίες παραμένουν οι Τιρόνε και Βασιλακάκης και ανέτοιμοι οι Τσούκαλος και Μπάχανακ.

Έτσι την αποστολή αποτελούν οι:

Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Προβυδάκης, Βύντρα, Τζέιμς, Ασίγκμπα, Σταμούλης, Σαραμαντάς, Γκούγκα, Μαργαρίτης, Μπιάρνασον, Χατζηστραβός, Βλάχος, Μπουλούλης, Γκαζαριάν, Πίτι, Βλαχομήτρος, Νικολόπουλος, Κωστίκα και Μπα.

Η προϊστορία είναι συντριπτικά με το μέρος του ΠΑΟΚ, όμως η αήττητη για 6 αγωνιστικές Λαμία που δεν έχει δεχτεί γκολ για τέσσερα συνεχή παιχνίδια, απειλεί να γράψει ξανά ιστορία! Στο πρωτάθλημα οι νίκες του ΠΑΟΚ είναι 7-0 σε ισάριθμους αγώνες με τους τρεις να έχουν γίνει στην Τούμπα. Το σκορ είναι 16-0 που από τη μία λέει ότι η Λαμία δεν έχει σκοράρει, αλλά δείχνει και ένα μέσο όρο λίγο πάνω από τα 2 γκολ. Αν δεις κανείς όμως λίγο πιο προσεκτικά, όλες οι νίκες του στο ΔΑΚΛ - εκτός της φετινής - ήταν εξαιρετικά αγχωτικές, ενώ κάποιες αμφισβητούμενες φάσεις σε βάρος των «κυανόλευκων» έχουν γράψει ιστορία.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, με βοηθούς τους Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ και Αθανάσιο Κολοσιώνη. 4ος Διαιτητής είναι ο Δημήτριος Καραντώνης.