ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα: Κόλλησαν στο μηδέν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021 19:09 ΠΑΣ Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα: Κόλλησαν στο μηδέν

Έπιασαν την 11η θέση με τον έναν βαθμό…

Σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και με λιγοστές φάσεις, ΠΑΣ Λαμία και ΠΑΣ Γιάννενα έμειναν στο «λευκό» 0-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στα σημεία είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες αν και στο σύνολό τους μετρούνταν στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Μην ξεχνάμε όμως ότι η Λαμία προερχόταν από συνεχή παιχνίδια εκτός έδρας που σημαίνει εκτός από τις διπλές αναμετρήσεις (Τετάρτη- Πέμπτη με Σαββατοκύριακο) είχε και αμέτρητα χιλιόμετρα να διανύσει.

Οι καλύτερες στιγμές

Οι πρώτες καλές στιγμές στο παιχνίδι ανήκουν στη Λαμία. Μόλις στο 3’ ωραία ανάπτυξη και σέντρα από δεξιά του Σκόνδρα έδιωξε σωτήρια ο Εραμούσπε προ του Αραμπούλι.

Στο 18’ ο Αραμπούλι έπιασε γυριστό σουτ που μπλόκαρε στη γωνία του ο Λοντίγκιν.

Στο δεύτερο μισό του πρώτου μέρους ο ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε δρόμο προς την επίθεση με τον Επασί να έχει στο 26’ μια φοβερή απόκρουση σε κεφαλιά του Κάργα από κοντά. Ο τερματοφύλακας της Λαμίας που είπε «όχι» και στο 30’ στο τετ-α-τετ με τον Ελευθεριάδη.

Ανάλογη εικόνα και στην επανάληψη με τη Λαμία με την αλλαγή και του Μπα στη θέση του Ρόμανιτς (πέρασε στο 58’ και πρόλαβε να παίξει μόνο 13 λεπτά και έφυγε για ακόμη ένα παιχνίδι τραυματίας) είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού χάνοντας μοναδική ευκαιρία στο 66΄. Σε επίθεση διαρκείας ο Ντέλετιτς σέντραρε ο Μπα με καρφωτή κεφαλιά έδωσε στον Αραμπούλι που σούταρε εξ επαφής πάνω στον Λοντίγκιν που δεν κατάλαβε κι εκείνος τι έσωσε!

Η απίστευτη εικαιρία του Αραμπούλι:

Φάση διαρκείας στο 68’-69’ για τους γηπεδούχους χωρίς να βγαίνει τελική, ακόμη και από σέντρα σουτ του Αραμπούλι αφού πέρασε παράλληλα από την εστία με τους αμυντικούς να διώχνουν.

Από απίστευτο λάθος του Γκαζαριάν, ο Μιλιντσεάνου θα βρισκόταν μόνος του στο 92' απέναντι από τον Επασί που βγήκε εξαιρετικά γρήγορα έξω από την περιοχή του και έδιωξε.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Αραμπούλι, Ρόμανιτς (58’ Μπα, λ.τρ. 73’ Γκαζαριάν), Ντέλετιτς (89’ Πίτι), Καραμάνος.

Αναπληρωματικοί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Τζέιμς, Μπιάρνασον, Σαραμαντάς, Βύντρα

Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργας, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Καρτάλης, Κάστρο (78’ Λιάσος), Ντομίνγκεζ, Ελευθεριάδης (73’ Μπρένερ), Κρίζμαν (73’ Μιλιντσεάνου), Παμλίδης (90’ Παντελάκης)

Στον πάγκο έμειναν οι, Χουτεσιώτης, Πήλιος, Λώλης, Νάουμετς, Δούμτσης.

Οι καλύτερες στιγμές:

Διαιτητές: Ιωάννης Παπαδόπουλος, Ηλίας Αλεξέας, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου

4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση