Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1: Ισοπαλία σαν πρόκριση!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 19:50 Λαμία - ΠΑΟΚ 1-1: Ισοπαλία σαν πρόκριση!

Είναι το πρώτο θετικό αποτέλεσμα που αποσπά η Λαμία από τον ΠΑΟΚ στην ιστορία της.

Τυπική διαδικασία ήταν ο επαναληπτικός αγώνας Κυπέλλου μεταξύ Λαμίας και ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του θεσμού, στο ΔΑΚΛ Αθανάσιος «Διάκος», μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα.

Ο Δικέφαλος ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και εκτός έδρας απέναντι στην ομάδα της Λαμίας που έπαιξε με πολλές αλλαγές για το γόητρο, έχοντας στο μυαλό της και τα τρία παιχνίδια για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος τα οποία και θα δώσει τις επόμενες 11 ημέρες!!!

Απέναντι της μάλιστα ο ΠΑΟΚ είχε στην αρχική 11αδα τον σούπερ σταρ Καγκάβα που έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Νινούα με το οποίο άνοιξε το σκορ στο 14’.

Η πρώτη καλή στιγμή του ΠΑΟΚ.

Το γκολ:

Η Λαμία άγγιξε το 1-1 δύο λεπτά αργότερα με εξαιρετικό σουτ του Πίτι που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο Πασχαλάκης, ο οποίος όμως ενήργησε εξαιρετικά αποκρούοντας και το εξ επαφής σουτ του Βασιλακάκη που πήρε το ριμπάουντ.

Η διπλή ευκαιρία της Λαμίας:

Μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ για το 0-2 όταν κέρδισε πέναλτυ που δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ ο Σβαμπ αφού ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε στην αριστερή του γωνία, ενώ και ο Μουργκ από κοντά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Το χαμένο πέναλτι του Σβαμπ:

Στο 52’ η Λαμία κοίταξε στα ίσια τον ΠΑΟΚ όταν ο Τζέιμς με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1-1. Προηγήθηκε κόρνερ του Πίτι και παλικαρίσια κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι - πάσα του Μπιάρνασον στο σκόρερ.

Η ισοφάριση από τη Λαμία:

Το 1-1 είναι το πρώτο θετικό αποτέλεσμα που αποσπά η Λαμία από τον ΠΑΟΚ στην ιστορία της.

Αφού στον πρώτο αγώνα έσπασε μια κακή παράδοση (σαν ομάδα Α’ Εθνικής) να μη σκοράρει εναντίον του, τώρα κατάφερε να αποσπάσει και ισοπαλία ανεξάρτητα αν δεν ερμηνεύεται από κάποια πρόκριση.

Θετικό αποτέλεσμα για ψυχολογικούς λόγους ενόψει του φινάλε της κανονικής διάρκειας της Super League.

Οι καλύτερες στιγμές:

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Γρηγορίου): Θεοδωρόπουλος, Τζέιμς, Παλαβαντσβίλι, Σαραμαντάς, Βύντρα, Μπιάρνασον (λ.τρ. 75’ Μπουλούλης), Γκαζαριάν (46’ Κωστίκας), Προβυδάκης (68’ Χαντζηστραβός), Βασιλακάκης (83’ Νικολόπουλος), Πίτι, Ρόμανιτς (46’ Σταμούλης)

Αναπληρωματικοί: Κατσίκας, Ασίγκμπα, Μαργαρίτης, Βλαχομήτρος

ΠΑΟΚ (Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης (80’ Κρέσπο), Λύρατζης, Μπάμπα, Νινούα (68’ Τσιγγάρας), Σβαμπ (64’ Ελ Καντουρί), Καγκάβα, Μουργκ (80’ Κούτσιας), Τζόλης (64’ Λάμπρου), Σβιντέρσκι

Στον πάγκο, Ταλιχμανίδης, Ροντρίγκο, Κωνσταντέλιας, Κρμέντσικ