Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακός - Λαμία: Σαν να είναι κύπελλο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 10:35 Ολυμπιακός - Λαμία: Σαν να είναι κύπελλο

Η «κυανόλευκη» αποστολή…

Με το μυαλό στον αγώνα της Τετάρτης (10/3) με την ΑΕΛ, ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίζεται σήμερα στις 15:00’ στο στάδιο Γεώργιος Καραϊσκάκης με τον πρωτοπόρο και αήττητο στην έδρα του Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός, που έχει το απόλυτο νικών στα μεταξύ τους παιχνίδια, σίγουρα δεν είναι στο πρόγραμμα του Μιχάλη Γρηγορίου για βαθμούς, καθώς υπάρχει ο «τελικός» της Τετάρτης με την ΑΕΛ αλλά και το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου με τον Ατρόμητο.

Τα παραπάνω αλλά και τα συνεχή παιχνίδια Τετάρτη (ή και Πέμπτη) - Σαββατοκύριακο ανάγκασαν για μία ακόμη φορά τον έμπειρο τεχνικό να ανανεώσει σημαντικά την 20αδα που θα ρίξει στη μάχη το μεσημέρι της Κυριακής.

Η αποστολή μοιάζει αρκετά με αυτή του Κυπέλλου, όπου μην ξεχνάμε η Λαμία απέσπασε ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο όπου όλα τα αποτελέσματα ήταν ανοιχτά. Ο ΠΑΟΚ είχε βέβαια εξασφαλισμένη την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα αλλά χρησιμοποίησε το βασικό κορμό του και αυτό που ενδιαφέρει είναι ότι η Λαμία έδειξε το αγωνιστικό πρόσωπο που την έφερε σε τροχιά παραμονής στο β’ γύρο.

Η προϊστορία όπως σημειώσαμε είναι φανερά υπέρ των «ερυθρολεύκων» με το απόλυτο σε εφτά παιχνίδια πρωταθλήματος. Μόνο στο Κύπελλο οι Φθιώτες έχουν να επιδείξουν μια τεράστια πρόκριση (και σε διπλούς αγώνες), και γενικά μία νίκη και δύο ισοπαλίες σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Ας δούμε τους "εκλεκτούς" του κ. Γρηγορίου για το ματς με τον Ολυμπιακό:

31. Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

99. Κατσίκας Παναγιώτης

2. Προβυδάκης Κωνσταντίνος

24. Βύντρα Λουκάς

39. James Manjrekar

50. Asigba Mark

52. Σταμούλης Κωνσταντίνος

3. Σαραμαντάς Γεώργιος

8. Guga

12. Martinez Angel

14. Μαργαρίτης Αθανάσιος

25. Βασιλακάκης Θεόδωρος

26. Bjarnason Elmar

28. Χατζηστραβός Ζήσης

61. Μπουλούλης Κωνσταντίνος

9. Piti

11. Καραμάνος Αναστάσιος

18. Romanic Lazar

70. Deletic Milos

77. Κωστίκα Βασίλειος