Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ολυμπιακός - Λαμία 3-0: Αδιάφορη ήττα από τον πρωτοπόρο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 16:49 Ολυμπιακός - Λαμία 3-0: Αδιάφορη ήττα από τον πρωτοπόρο ΦΩΤΟ INTIME

Όλα για όλα κόντρα σε ΑΕΛ και Ατρόμητο…

Έχοντας το μυαλό του στο παιχνίδι της Τετάρτης  (10/3) με την ΑΕΛ, ο ΠΑΣ Λαμία έβγαλε την «υποχρέωση» κόντρα στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-0.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, καθώς οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν γρήγορα εκτός στόχου - που ήταν η διατήρηση του «μηδέν» στα μετόπισθεν - και αμέσως κοίταξαν να εξασφαλίσουν δυνάμεις.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός με δύο γρήγορα γκολ - «δώρο» της Λαμιώτικης άμυνας στα πρώτα 10 λεπτά, δεν είχε λόγους να φορτσάρει περισσότερο ενόψει και των υποχρεώσεών του σε Ευρώπη και Κύπελλο και έμεινε στην άνετη νίκη και τους τρεις βαθμούς , που τον διατήρησαν το «+14» στην κορυφή.

Μέσα σε δύο λεπτά (8’ - 10’) οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν δύο γκολ τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι πριν καν αρχίσει. Και στις δύο περιπτώσεις υπήρξε πίεση ψηλά από τον Ολυμπιακό, ωστόσο το λάθος και στις δύο περιπτώσεις έγινε αβίαστα.

Στο 8’ η άμυνα της Λαμίας δεν έδιωξε όταν μπορούσε και με τα πολλά η μπάλα έφτασε στον Μπρούμα που με σουτ εκτέλεσε το Θεοδωρόπουλο από το ύψος της περιοχής.

Έτσι άνοιξε το σκορ:

Πριν συνέρθουν από το σοκ οι Λαμιώτες έκαναν ένα ακόμη πιο εύκολο λάθος όταν κόντραρε μια πάσα του Πίτι ακριβώς έξω από την περιοχή του Θεοδωρόπουλου. Ο Βύντρα γύρισε απρόσεκτα προς τα πίσω ο Θεοδωρόπουλος μόλις που πρόλαβε το αυτογκόλ και ο Φορτούνης πολύ απλά την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0.

Παιδικό λάθος στην άμυνα και 2-0:

Οι «ερυθρόλευκοι» ξαναχτύπησαν κι αυτή τη φορά δεν ήθελαν κανέναν δώρο. Ο Ρέαμπτσιουκ από αριστερά σέντραρε και ο Ελ Αραμπί πιο ψηλά από τους αμυντικούς «κάρφωσε» το Θεοδωρόπουλο που μάζεψε την μπάλα από την εστία του για 3η φορά.

Το 3-0:

Σε γενικές γραμμές η Λαμία με εξαίρεση το πρώτο ημίχρονο δεν τα απήγε άσχημα ειδικά μετά που πέρασε η μπόρα. Στην επανάληψη μάλιστα είδαμε να συνυπάρχουν στην 11αδα Χατζηστραβός, Κωστίκα και Σταμούλης χωρίς να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερη πίεση από τους γηπεδούχους. Ο Σταμούλης που έγραψε και την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ρέαμπτσιουκ, Μπα (λ.τρ. 18’ Σίλβα), Παπασταθόπουλος, Λαλά, Μπουχαλάκης (56’ Μασούρας), Εμβιλά, Μπρούμα, Φορτούνης (46’ Χασάν), Βαλμπουενά (56’ Ανδρούτσος), Ελ Αραμπί (62’ Ραντζέλοβιτς)

Αναπληρωματικοί, Κρίστινσον, Κάιπερς, Ντρέκερ, Χολέβας

Λαμία (Γρηγορίου): Θεοδωρόπουλος, Τζέιμς, Βύντρα, Ασίγκμπα, Σαραμαντάς, Παλαβαντσβίλι, Μπιάρνασον (75’ Σταμούλης), Προβυδάκης (56’ Κωστίκα), Πίτι (63’ Μπουλούλης), Ρόμανιτς (46’ Χατζηστραβός), Βασιλακάκης

Στον πάγκο ήταν και οι, Κατσίκας, Ντέλετιτς, Καραμάνος, Μαργαρίτης, Μαρτίνεθ

Διαιτητές: Δημήτριος Καραντώνης, Ανδρέας Μεϊντάνας, Παναγιώτης Σακκάς

4ος Διαιτητής: Ανδρέας Γκάμαρης

Οι καλύτερες στιγμές: