Ο Βρέσκας στο Λαμία - Ατρόμητος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Μαρτίου 2021 12:58 Ο Βρέσκας στο Λαμία - Ατρόμητος

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Superleague. Εσθονός διαιτητής στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ.

Ο Κρίστο Τόβερ ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής της Superleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο.

Βοηθοί του Εσθονού ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Σίλβερ Κόιβ, Στεν Κλάασεν, τέταρτο τον Ευαγγέλου και στο VAR τον Βέλγο Νάθαν Βερβμπόομεν, με τον Μεϊντάνα.

Ο 39χρονος έχει διαιτητεύσει ακόμα δύο αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στο παρελθόν (το 2011 στην εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Βαλερέγκα και στην ήττα με 4-0 από την Τσέλσι, το 2018 στο Λονδίνο).

Στα αξιοσημείωτα των ορισμών, η επιστροφή του Τάσου Παπαπέτρου στη δράση. Ο Έλληνα ρέφερι βγήκε από το ψυγείο μετά από 1,5 μήνα και ορίστηκε στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολη με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η τελευταία παρουσία του Παπαπέτρου ήταν στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός, αναμέτρηση στην οποία υπήρχαν έντονες «φωνές» από πλευράς γηπεδούχων.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της Superleague, ο Τζοβάρας θα είναι στο ΑΕΛ-Ολυμπιακός (VAR ο Παπαδόπουλος), ο Μανούχος στο Βόλος-ΑΕΚ (VAR ο Γκορτσίλας), ο Διαμαντόπουλος στο Άρης-ΟΦΗ (VAR ο Φωτιάς), ο Καραντώνης στο Απόλλων Σμύρνης-Παναιτωλικός (VAR ο Κουμπαράκης) και ο Βρέσκας στο Λαμία-Ατρόμητος (VAR ο Σιδηρόπουλος).

Προσαρμοσμένη αναζήτηση