Παναιτωλικός - Λαμία: Πράξη πρώτη στα play out

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Μαρτίου 2021 12:08 Παναιτωλικός - Λαμία: Πράξη πρώτη στα play out

Με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα, η Λαμία αγωνίζεται αργά το απόγευμα του Σαββάτου (19:30) στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό για την 1η αγωνιστική των play out.

Απέναντι σε μία από τις τρεις ομάδες που έχει… «από κάτω» η Λαμία όποιον βαθμό κατακτήσει ισοδυναμεί με παραμονή!

Η παράδοση σε επίπεδο play out είναι με τη Λαμία, καθώς στο περσινό ξεκίνημα οι «κυανόλευκοι» είχαν επικρατήσει στην έδρα τους με 2-0. Αυτή βέβαια είναι και η μοναδική νίκη σε εννέα αγώνες με αντίπαλο τον Παναιτωλικό για τη Λαμία. Στα υπόλοιπα οκτώ κυριαρχούν οι ισοπαλίες που είναι έξι, οι περισσότερες με 0-0 όπως έγινε φέτος και στα δύο παιχνίδια.

Στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου, δεν υπάρχει για το σημερινό παιχνίδι ο Αραμπούλι που τραυματίστηκε στο ματς με Ατρόμητο, ενώ συνεχίζουν την αποθεραπεία, οι Τιρόνε, Γκαζαριάν και Μπα. Ανεβάζει ρυθμούς ο Τσούκαλος που ίσως τον ξαναδούμε σε αποστολή από την ερχόμενη εβδομάδα, ειδικά τώρα που οι περισσότεροι επιθετικοί είναι τραυματίες.

Η αποστολή του Αγρινίου: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Χατζηστραβός, Βλάχος, Μπουλούλης, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Ντέλετιτς.

Ας δούμε και την αποστολή του Παναιτωλικού: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ματσόλα, Ντάλσιο, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Καρέλης, Περέιρα, Μελίσσας, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Τσιγγάρας, Μαλής, Κωνσταντόπουλος, Εντινγκά, Γιάκολις.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα των play out και των play off.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση