Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Με τις γνωστές απουσίες ψάχνει τη νίκη με Βόλο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Απριλίου 2021 08:34 ΠΑΣ Λαμία: Με τις γνωστές απουσίες ψάχνει τη νίκη με Βόλο

Το πρώτο από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια του στα play out δίνει το Σάββατο 3 Απριλίου ο ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου υποδέχεται στις 19:30’ στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» τον ΝΠΣ Βόλος από τον οποίο είχε χάσει εντός έδρας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Από τότε όμως έχουν αλλάξει πάρα πολλά όπως φάνηκε και στον αγώνα του β’ γύρου που η ομάδα της Μαγνησίας με πολλή τύχη (δοκάρια) και δυσκολία απέσπασε την ισοπαλία (άδικη αποβολή του Ντέλετιτς από τον Κροάτη διαιτητή Μπέμπεκ στο 68’).

Για ένα ακόμη ματς αρκετοί παίκτες θα είναι απών λόγω τραυματισμού, όπως οι Τιρόνε, Αραμπούλι, Μπα, Γκαζαριάν, Πίτι αλλά και ο Μπιάρνασον με μοναδική επιστροφή να είναι αυτή του Τσούκαλου που πλέον είναι πανέτοιμος.

Οι «κυανόλευκοι» με νίκη κάνουν ένα ακόμη σημαντικότατο βήμα για την παραμονή και πιάνουν στην 9η ή στη 10η θέση Απόλλων ή Ατρόμητο (ανάλογα το αποτέλεσμα στο μεταξύ τους παιχνίδι).

Ας δούμε την Λαμιώτικη αποστολή:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Χατζηστραβός, Βλάχος, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος και Ντέλετιτς.

Την 20αδα που ταξιδεύει για Λαμία ανακοίνωσε και ο Βόλος:

Γκαραβέλης, Παπαδόπουλος, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Ρενάτο, Περέα, Ριένστρα, Κιάκος, Μπαρτόλο, Μπουένο και Δουβίκας.

Διαιτητές: Βασίλειος Φωτιάς, Τρύφων Πετρόπουλος, Μιχαήλ Παπαδάκης

4ος Διαιτητής: Αναστάσιος Παπαπέτρου