ΠΑΣ Λαμία: Νίκη = Παραμονή!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021 12:36 ΠΑΣ Λαμία: Νίκη = Παραμονή!

Με αντίπαλο την ουραγό ΑΕΛ για 3η φορά μέσα σε δύο μήνες…

Λαμία - Λάρισα πράξη 3η για φέτος αν και οι δύο ομάδες είχαν προσπαθήσει να συναντηθούν άλλες δύο φορές, όμως το παιχνίδι τους αναβλήθηκε.

Σε σχέση με τα παιχνίδια του Φεβρουαρίου - Μαρτίου, το σημερινό που γίνεται στο ΔΑΚΛ Αθανάσιος Διάκος (19:30’) έχει τη σημαντική διαφορά ότι η Λαμία απέχει μία νίκη από τη μαθηματική σωτηρία της ενώ η ΑΕΛ είναι τελευταία και παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στην κανονική διάρκεια πάλευαν ποιος θα αφήσει την τελευταία θέση για τον άλλον!

Η Λαμία συνεχίζοντας την εκπληκτική πορεία του 2ου γύρου και στα play out βρίσκεται πλέον στην 3η θέση του μίνι πρωταθλήματος ή στην 9η της γενικής και απέχει από την επικίνδυνη ζώνη 6 βαθμούς με παιχνίδι λιγότερο. Αυτό βέβαια με την ΑΕΛ, από την οποία απέχει εφτά βαθμούς (άρα και από την τελευταία θέση που οδηγεί απευθείας στη Β’ Κατηγορία).

Σε περίπτωση νίκης η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή της και ξεκινά τα σχέδια για την 5η και θέλουμε να πιστεύουμε, πιο ώριμη χρονιά της στην κατηγορία.

Είναι αήττητη από το ματς με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανονικής περιόδου, ενώ είναι αήττητη και στην έδρα της για πέντε σερί αγώνες.

Η προϊστορία είναι συντριπτικά με το μέρος των «κυανολεύκων», καθώς σε 9 αναμετρήσεις μέχρι τώρα μετρούν 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη Super League που είχε γίνει στο ΔΑΚΛ! Από τότε η Λαμία δεν έχει ξαναχάσει από τους «βυσσινί». Η ΑΕΛ βέβαια τα προηγούμενα χρόνια έχει αποσπάσει και δύο ισοπαλίες, ωστόσο φέτος η Λαμία ήταν μέχρι τώρα το απόλυτο αφεντικό τόσο στο Αλκαζάρ με κεφαλιά του Αραμπούλι (0-1), όσο και στο «Αθανάσιος Διάκος» με Αντέτζο και Ντέλετιτς (το γκολ του Σέρβου στο 88’ που έκανε το 2-1 ήταν καθοριστικό να επιβεβαιώσει ότι η Λαμία μπορούσε να φτάσει όχι μόνο στην παραμονή αλλά και πάνω από τη 10η θέση του πρωταθλήματος).

Για το σημερινό παιχνίδι (19:30’) εξακολουθούν να είναι τραυματίες σχεδόν όλοι οι επιθετικοί, με μοναδική εξαίρεση των Ρόμανιτς που επιστρέφει. Αραμπούλι, Μπα, και Γκαζαριάν παραμένουν εκτός, όπως και ο Πίτι που συμμετείχε στην προηγούμενη αποστολή αλλά δεν αγωνίστηκε. Το ίδιο έγινε και με τον Τιρόνε που είναι για μία ακόμη φορά στην αποστολή αλλά ακόμη δεν τον έχουμε δει να παίζει στην 11αδα.

Η αποστολή:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον, Βλάχος, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Ντέλετιτς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση