ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή στο Περιστέρι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 12:12 ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή στο Περιστέρι

Στο γνώριμο γήπεδο του Περιστερίου, θα βρεθεί σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play out της Super League Interwetten για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, μετά από έναν δικό της Γολγοθά, ενός ολόκληρου δεύτερου γύρου, βρίσκεται στην 9η θέση, με έναν βαθμό περισσότερο από το σημερινό της αντίπαλο. Η πλάκα είναι ότι στις 14 Ιανουαρίου, όταν οι δύο  ομάδες συναντήθηκαν για τελευταία φορά στο Περιστέρι και η Λαμία γνώριζε άδικη ήττα με ανατροπή, η ομάδα της Αττικής είχε 20 και οι «κυανόλευκοι» 5!

Αυτή η ήττα είχε σπάσει ένα αήττητο σερί της Λαμίας στην έδρα του Ατρομήτου, όπου είχε δύο ισοπαλίες, ωστόσο δεν έχει πετύχει ακόμη νίκη σε αυτή. Η ισοπαλία είναι το πιο συνηθισμένο αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων αφού έχει έρθει στα 5 από τα 9 (3 νίκες ακόμη του Ατρομήτου και 1 της Λαμίας τη σεζόν 2018-19 στο ΔΑΚΛ.

Πέρα όμως από την παράδοση που λίγο μετρά μπροστά στο φορμάρισμα των δύο ομάδων, οι Φθιώτες έχουν να επιδείξουν ένα αήττητο σερί έξι αγώνων αλλά και την καλύτερη συγκομιδή στα play out με οκτώ βαθμούς, επίδοση που αμφισβητεί μόνο η ΑΕΛ που επίσης έχει πάρει 8.

Αντίθετα οι γηπεδούχοι έχουν έξι παιχνίδια χωρίς νίκη στην έδρα τους, ενώ στα τρία ηττήθηκαν! Μόλις δύο είναι οι βαθμοί τους σε αυτή την πρόσθετη διαδικασία, όπου «πρωταθλήτρια» είναι η Λαμία.

Η Λαμία που πάντα ψάχνει τους βαθμούς που θα της διώξουν και μαθηματικά το άγχος για την κατηγορία ή το βαθμό ανάλογα με τα αποτελέσματα στα άλλα παιχνίδια.

Η Φθιωτική ομάδα θα στερηθεί για ένα ακόμη παιχνίδι των υπηρεσιών των Αραμπούλι και Μπα, ενώ τραυματίας είναι και ο Μπιάρνασον από το ματς με την ΑΕΛ. Στα θετικά ότι επιστρέφει ο Γκαζαριάν.

Η αποστολή:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Βλάχος, Γκαζαριάν, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Ντέλετιτς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση