ΕΠΣΦ: Απόφαση για εκλογές - Τα συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 11:28 ΕΠΣΦ: Απόφαση για εκλογές - Τα συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Λαμία

Συνεδρίασε τη Μεγάλη Δευτέρα το ΔΣ της ΕΠΣ Φθιώτιδας, αποφασίζοντας ότι η Ειδική Εκλογική Γενική Συνέλευση των μελών της Ε.Π.Σ.Φ. για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εκτελεστικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στις 28/06/2021 σύμφωνα με το Άρθρο 45 παρ.5 του Ν.4778/2021 ΦΕΚ 26/Α/19-2-2021 και του καταστατικού της.

Ο χώρος και ο τρόπος πραγματοποίησης της εκλογικής διαδικασίας θα γνωστοποιηθεί με νεώτερη ανακοίνωση και σύμφωνα πάντα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ισχύει.

Η Ε.Π.Σ.Φ.  επίσης αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά , να τεθεί υπό την αιγίδα της το τουρνουά που θα συνδιοργανώσουν η VALENCIA CF ACADEMY GREECE, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ.

«Θεωρούμε μεγάλη τιμή που θα μπορέσουμε να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι στη διοργάνωση αυτή, για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη περιοχή μας . Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα και εφόσον το επιτρέψουν οι υγειονομικές συνθήκες λόγω covid-19», σημειώνει η διοργανώτρια των τοπικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων στην ανακοίνωσή της.

Επίσης η ΕΠΣΦ εξέδωσε και την παρακάτω συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη σωτηρία του ΠΑΣ Λαμία για 4η συνεχή χρονιά στη μεγάλη κατηγορία:

«Για μια ακόμη φορά διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες που ήθελαν την αγαπημένη ομάδα του Νομού μας , να πέφτει κατηγορία.   Πολλά Συγχαρητήρια στους μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαιωάννου, πρόεδρο Γιώργο  Ποντίκα, Δ/ντα Σύμβουλο Σάκη Τσικνή και φυσικά στον πρωτεργάτη Προπονητή Κο Γρηγορίου, στους ποδοσφαιριστές που τα έδωσαν όλα παρά τις δύσκολες συνθήκες καθώς και τους υπόλοιπους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα, για τη μεγάλη χαρά που μας έδωσαν.

Μετά τις εξαγγελίες του Δήμου Λαμιέων και την έναρξη των εργασιών στην Καμαρίτσα, θεωρούμε ότι δημιουργούνται οι βάσεις και οι προϋποθέσεις για  << να σηκωθούμε λίγο ψηλότερα >>. Και πάλι Συγχαρητήρια και Μπράβο.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τη νέα Διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, που προέκυψε από τις χθεσινές εκλογικές διαδικασίες. Καλή δύναμη, καλή συνέχεια στο έργο σας και στην άριστη συνεργασία που είχαμε ως σήμερα.

Τέλος, ευχόμαστε Καλή Ανάσταση , Καλό Πάσχα με υγεία σε όλο τον κόσμο και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους

Προσαρμοσμένη αναζήτηση