ΠΑΣ Λαμία: Γρηγορίου για άλλα δύο χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Μαΐου 2021 08:30 ΠΑΣ Λαμία: Γρηγορίου για άλλα δύο χρόνια

Έδωσε τα χέρια με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Πανουργιά Παπαϊωάννου…

«Μετά από τη σημερινή συνάντηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λαμία, κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Μιχάλη Γρηγορίου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών, για τα επόμενα δύο χρόνια…», αναφέρει σημερινή (5/5) ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμία.

Με λίγα λόγια Διοίκηση και Προπονητής επιβεβαιώνουν ότι είναι κοινή τους πρόθεση να συνεχίζουν αυτό που έχτισαν με πολύ κόπο από τα περασμένα Χριστούγεννα, βάζοντας τις βάσεις για κάτι πολύ καλύτερο τη νέα περίοδο, που θα ικανοποιεί τις δύο πλευρές και φυσικά τον κόσμο που ακολουθεί την ομάδα.

«Η πλήρης ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας σε όλους τους άξονες της συνεργασίας τους για τη νέα χρονιά, καθώς και η κοινή επιθυμία τους να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία που ξεκίνησε τη φετινή σεζόν, συνετέλεσαν στην ανανέωση της συνεργασίας», υπογραμμίζει η «κυανόλευκη διοίκηση στην ανακοίνωση της, με τις ευχές για τη νέα περίοδο.

Την παραμονή Γρηγορίου χαιρέτισε με ανακοίνωση της και η νέο εκλεγείσα διοίκηση του Ερασιτέχνη:

«Το Δ.Σ. και τα μέλη του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό, την ανανέωση συνεργασίας της ΠΑΕ με τον προπονητή της ομάδος Μιχάλη Γρηγορίου.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή είναι η πρώτη κίνηση από τις στοχευμένες που θα προβούν ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος Γιώργος Ποντίκας, προκειμένου στο νέο πρωτάθλημα η ομάδα να παρουσιαστεί λίαν ανταγωνιστική, με στόχο τη συμμετοχή για πρώτη φορά στα play offs.

Το μόνο που θα απομένει, είναι οι φίλαθλοι της ομάδος, όταν με το τέλος ή την ελάφρυνση των περιοριστικών μέτρων επιτραπεί η παρουσία τους στο γήπεδο, να εξαντλήσουν τα διατιθέμενα εισιτήρια».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση