Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν με ΟΦΗ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 11:06 ΠΑΣ Λαμία: Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν με ΟΦΗ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας, για τον σημερινό αγώνα (08/05) στις 19:30 στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος”, με αντίπαλο τον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των Play Out του πρωταθλήματος της Super League Interwetten 2020-2021.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου θα παραταχθεί με την επετειακή φανέλα για τα 200 χρόνια φέροντας και το σήμα όπου αποτυπώνεται ο ήρωας Αθανάσιος Διάκος, το όνομα του οποίου φέρει και το γήπεδο όπου αγωνίζεται.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν σωθεί αλλά δεν είναι αδιάφοροι και θέλουν να κλείσουν με θετικό πρόσημο τις υποχρεώσεις τους απέναντι σε έναν ΟΦΗ που καίγεται για βαθμούς.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου συμπεριέλαβε στην αποστολή τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Βλάχος, Γκαζαριάν, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς και Ντέλετιτς.

Απόντες όπως βλέπουμε εκτός των τραυματιών Αραμπούλι και Μπα είναι και οι Σκόνδρας Μπιάρνασον, παίκτες που βοήθησαν σημαντικά στην ξέφρενη πορεία του β’ γύρου. Πολύ πιθανό να δούμε να αγωνίζεται ο Τιρόνε μετά από πολύ καιρό και να βοηθήσει κι αυτός ώστε η ομάδα του να μείνει για όγδοο παιχνίδι αήττητη.

Η προϊστορία των δύο ομάδων γέρνει ελαφρά υπέρ των Κρητικών χάρη στις δύο νίκες που σημείωσε στη φετινή κανονική περίοδο. Στο ΔΑΚΛ όλα είναι μοιρασμένα με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα για την κάθε ομάδα σε τρεις αναμετρήσεις. Μοναδικό κοινό σημείο ότι σε όλα προηγήθηκαν οι Κρητικοί! Το 2019 είχε γίνει ανατροπή (2-1), ενώ τον Οκτώβριο του 2018 το ματς είχε λήξει ισόπαλο (1-1) που είναι και το μοναδικό μέχρι στιγμής.

Διαιτητής είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου με βοηθούς τους Ιορδάνη Απτόσογλου και Κωνσταντίνο Ψάρρη. 4ος Διαιτητής ο Ευάγγελος Μανούχος.