ΠΑΣ Λαμία: Συνάντηση Ερασιτέχνη με τους ανθρώπους της ΠΑΕ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 09:18 ΠΑΣ Λαμία: Συνάντηση Ερασιτέχνη με τους ανθρώπους της ΠΑΕ

Ομοψυχία και διάθεση για ενέργειες που θα βοηθήσουν την ομάδα. Έκλεισαν Τιρόνε και Μπεχαράνο…

Εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας πραγματοποίησε το νεοεκλεγέν ΔΣ του Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία στην ΠΑΕ.

Στη συνάντηση  συμμετείχε το προεδρείο του Αθλητικού Σωματείου και στα γραφεία της ομάδας τους υποδέχτηκε ο μεγαλομέτοχος Πανουργιάς Παπαϊωάννου και ο Πρόεδρος Γιώργος Ποντίκας.

Διαπιστώθηκε για μία ακόμη φορά το κλίμα ενότητας και ομοψυχίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ η αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη μετέφερε στους αξιωματούχους της Π.Α.Ε. τα συγχαρητήρια όλων των μελών του σωματείου για την επιτυχημένη κι εφέτος πορεία της ομάδος στο πρωτάθλημα της SUPERLEAGUE 1.

Επίσης έγινε ενημέρωση για τους στόχους και τις δράσεις του Ερασιτέχνη στο άμεσο μέλλον, ενώ κοινοποιήθηκαν προτάσεις κι αιτήματα των μελών του συλλόγου που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Π.Α.Ε..

Η συνάντηση έκλεισε με ευχές εκατέρωθεν για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και τη διαπίστωση ότι οι συναντήσεις αυτές πρέπει να επαναλαμβάνονται τακτικά γιατί είναι εποικοδομητικές.

Ξεκίνησε από το κέντρο!

Με στρατηγικές κινήσεις οι άνθρωποι της ΠΑΕ ξεκίνησαν το χτίσιμο της ομάδας της επόμενης σεζόν. Και ειδικότερα ξεκίνησαν από το κέντρο εξασφαλίζοντας την υπογραφή του Βολιβιανού αμυντικού μέσου Ντάνι Μπεχαράνο που βάσει όσων είδαμε φέτος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης και βοήθησε τα μέγιστα στο θαύμα του β’ γύρου.

Ο 27χρονος υπέγραψε για δύο ακόμη χρόνια στην ομάδα με την οποία έχει 72 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και η συνέχιση της συνεργασίας με τον 30χρονο (27/1/91) Ισπανό μεσοεπιθετικό Tyronne Gustavo del Pino Ramos.

Ο Tyronne επέστρεψε στην ομάδα τον Ιανουάριο του 2021 και έπαιξε σε 10 παιχνίδια καθώς τραυματίστηκε. Πρόλαβε όμως να δείξει ότι με αυτόν μέσα η ομάδα έχει περισσότερη φαντασία στο παιχνίδι της και μπορεί να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού

Στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα είχε καταγράψει 21 συμμετοχές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση