Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας Blue Club στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 25 Μαΐου 2021 08:51 Ο Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας Blue Club στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας

Μοίρασαν δώρα και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις…

Στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας του ΚΚΠΠΣΕ βρέθηκε ο Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας Blue Club με τα μέλη του να δέχονται τις ευχαριστίες του Προέδρου Δημήτρη Δρακάκη και του προσωπικού του κέντρου για την χρηματική δωρεά του φίλαθλου κόσμου μέσω του Συλλόγου προς το Παράρτημα με σκοπό την αγορά αθλητικών ειδών στα παιδιά από καταστήματα της τοπικής μας αγοράς.

«Γνωριστήκαμε και παρουσιάσαμε τη δραστηριότητα του Συλλόγου μας στα παιδιά», αναφέρουν οι «Μπλε», που πρόσφεραν μία τούρτα, αναψυκτικά, παγωτά. Επιπλέον χάρισαν  ποδοσφαιρικές μπάλες με τις υπογραφές παικτών της ομάδας της Λαμίας μέσω της διοίκησης του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ! 

Τα παιδιά δέχθηκαν τα δώρα με χαρά και ενθουσιασμό. Στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση και συζήτηση στους υπαίθριους χώρους γηπέδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου του Παραρτήματος.

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τα μέλη μας, το φίλαθλο κοινό, τους επιχειρηματίες, τον Ερασιτέχνη Λαμίας, την διοίκηση του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, και όλα τα τοπικά ΜΜΕ που όλοι μαζί υποστηρίξατε την προσπάθεια μας και δώσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μεγάλη χαρά στα παιδιά