Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Με Τζανετόπουλο - Χωρίς Μπουλούλη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Μαΐου 2021 21:14 ΠΑΣ Λαμία: Με Τζανετόπουλο - Χωρίς Μπουλούλη

Η έκτακτη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη…

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αμυντικό Άνταμ Τζανετόπουλο, ανακοίνωσε για τρία χρόνια η ΠΑΕ Λαμία.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για τρία (3) ακόμη χρόνια με τον 26χρονο (10/2/1995), αμυντικό, Άνταμ Τζανετόπουλο.

Ο Τζανετόπουλος ενσωματώθηκε στην ομάδα μας τον Ιανουάριο του 2019 και από τότε μέχρι σήμερα έχει σημειώσει συνολικά 39 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας με τα χρώματα της Λαμίας.

Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας

Ο ποδοσφαιριστής μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που συνεχίζω στην ομάδα της Λαμίας. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της Διοίκησης για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν να συνεχίζω να είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και είμαι σίγουρος πως… τα καλύτερα έρχονται!!»

Αντίθετα λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον 27χρονο μέσο Κων/νο Μπουλούλη.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον 27χρονο μέσο, Κωνσταντίνο Μπουλούλη.

Ο Μπουλούλης ενσωματώθηκε στην ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 και από τότε μέχρι σήμερα αποτέλεσε αναπόσπαστο μέλος της. Με την φανέλα της Λαμίας όλα αυτά τα χρόνια έχει σημειώσει 46 συμμετοχές στη Super League, 31 συμμετοχές στη Football League και συνολικά 23 συμμετοχές στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα πολύχρονη και πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Έκτακτη Γενική Συνέλευση Ερασιτέχνη

Εντωμεταξύ το βράδυ της Κυριακής 23 Μαΐου πραγματοποιήθηκε έκτακτη γενική συνέλευση του Αθλητικού Συλλόγου ΠΑΣ Λαμία 1964, μέσω της πλατφόρμας zoom. Συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1. Εγκρίθηκαν οι τροποποιήσεις του καταστατικού του σωματείου που προτάθηκαν από το Δ.Σ. για εναρμόνισή του με την ισχύουσα νομοθεσία.

2. Επικυρώθηκε η απόφαση του Δ.Σ. για ίδρυση τμημάτων ποδοσφαίρου γυναικών, ποδοσφαίρου σάλας (FUTSAL)  και αγωνιστικού μπριτζ.

Επίσης έγινε ενημέρωση των μελών για τις δράσεις και τους στόχους του Δ.Σ.