Τιμούν τη μνήμη του Παύλου Δήμου οι Βετεράνοι του ΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 08 Ιουνίου 2021 16:14 Τιμούν τη μνήμη του Παύλου Δήμου οι Βετεράνοι του ΑΣ Λαμία

Τουρνουά ποδοσφαίρου από το Μακεδονικό για να τιμήσουν το χαμογελαστό παιδί που έφυγε τόσο νωρίς…

Η είδηση του πρόωρου θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός στο Ελληνικό ποδόσφαιρο τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Παύλος Δήμου, το παιδί με το ωραίο χαμόγελο και τη ζεστή καρδιά, ένας από τους καλύτερους αμυντικούς των ελληνικών γηπέδων έφυγε προδομένος από την καρδιά του μόλις στα 44 του χρόνια πριν από εφτά μήνες, κανείς όμως δεν τον ξέχασε.

Ο Μακεδονικός που ήταν ο τελευταίος σταθμός στην καριέρα του όπου ανέλαβε και ρόλο τεχνικού διευθυντή, διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του με τη συμμετοχή ομάδων που αγωνίστηκε ο Παύλος.

«Την πρόσκληση μας αποδέχτηκαν σε πρώτο στάδιο οι πρώην συμπαίκτες του σε Πανσερραϊκό, Πιερικό και Λεβαδειακό, ενώ την επιθυμία τους να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη και να τιμήσουν τη μνήμη του φίλου τους εξέφρασαν οι παλιοί του συμπαίκτες στη Λαμία, δείγμα του πόσο αγαπήθηκε η χαμογελαστή του φιγούρα όπου κι αν αγωνίστηκε», γράφει το επίσημο site της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Και η ανακοίνωση των Βετεράνων του ΑΣ Λαμία: «Η ομάδα των Βετεράνων ποδοσφαιριστών Α.Σ. Λαμία θα εκδράμει στις 26 Ιουνίου 2021 στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνεται από τον Μακεδονικό και είναι αφιερωμένο στον παλιό μας συμπαίχτη ΠΑΥΛΟ ΔΗΜΟΥ.

Στο τουρνουά θα συμμετέχουν ομάδες που πέρασε ο αδικοχαμένος στα 44 χρόνια του ο αγαπημένος μας ΠΑΥΛΟΣ όπως , Μακεδονικός, Πανσερραϊκός, Πιερικός, Λεβαδειακός, Λαμία και άλλες...δείγμα του ότι από όπου και αν πέρασε ο ΠΑΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ήταν τοσο πολύ αγαπητός.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μακεδονικού και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα και το πρωτόκολλο για τον covit19. Ώρα έναρξης 18:00

Στους αγώνες εκτός από παλιοί συμπαίκτες του Παύλου, θα συμμετάσχουν φίλοι και συνεργάτες με τους οποίους έζησε και εργάστηκε στο Μακεδονικό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση