Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: 1ος Αγώνας Κάστρων

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 08:20 Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας: 1ος Αγώνας Κάστρων

Στόχος ο αγώνας να γίνει θεσμός…

Ο Δήμος Αμφίκλειας - Ελάτειας, σε συνεργασία με τον ΑΠΣ "Απόλλων" Δυτικής Αττικής και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα διοργανώσει την Κυριακή 20 Ιουνίου 2021 τον 1ο Αγώνα των Κάστρων.

Όπως πληροφορούμαστε, πρόκειται για μία ιδέα που γεννήθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση ως φόρος τιμής στη μνήμη των ένδοξων ηρώων της Ρούμελης, που θυσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του απελευθερωτικού μας αγώνα.

Ο Αγώνας των Κάστρων είναι ένας αγώνας δρόμου 65 χλμ. στα ιστορικά κάστρα της περιοχής Καλλίδρομου-Παρνασσού.

Οι δρομείς θα εκκινήσουν από το Κάστρο της Μενδενίτσας στις 9:00 π.μ. και θα τερματίσουν στην κεντρική πλατεία της Αμφίκλειας, διασχίζοντας κατά σειρά το Τιθρώνιο, τη Δρυμαία, την Ελάτεια, την Κάτω Τιθορέα και την  Τιθορέα.

Παράλληλα με τον αγώνα υπεραποστασης θα διεξαχθούν και δύο αγώνες σκυταλοδρομίας με 3x22 χλμ η πρώτη και 2x33 χλμ η δεύτερη.

Όποιος επιθυμεί να δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα να συμπληρώσει, μέχρι Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021, την φόρμα στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.apollonrunnersclub.gr/agonas-istorikon-kastron-roumelis/

«Σας περιμένουμε να ακολουθήσουμε μαζί τα χνάρια των ηρώων της Ρούμελης, σε μία γιορτή του αθλητισμού που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός

Προσαρμοσμένη αναζήτηση