Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο συνδυασμός του Κώστα Σακελλάρη για τις εκλογές της ΕΠΣ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 12:40 Ο συνδυασμός του Κώστα Σακελλάρη για τις εκλογές της ΕΠΣ Φθιώτιδας

Με το συνδυασμό ΠΑΣ Φθιώτιδας (Ποδοσφαιρική Αναγέννηση Σωματείων Φθιώτιδας) ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας Κώστας Σακελλάρης, κατεβαίνει στις επικείμενες εκλογές της 28ης Ιουνίου για την ανάδειξη νέου ΔΣ στη διοργανώτρια των τοπικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

Σε πρώτη φάση ο κ. Σακελλάρης ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού του και αναμένεται σύντομα να ανακοινώσει και τα 21 ονόματα που το αποτελούν. Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, ο Συνδυασμός απαρτίζεται από 16 προέδρους και 5 μέλη ΔΣ ομάδων που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα της ΕΠΣ Φθιώτιδας.

«Με μότο "επιχείρηση καθαρά χέρια", ο Συνδυασμός αποσκοπεί να ηγηθεί της ΕΠΣ Φθιώτιδας, για την ανάδειξη των ταλέντων του νομού, την στήριξη των όλων των ομάδων και την αμέριστη συμπαράσταση και ενίσχυση της Πρώτης ομάδας του νομού, τον ΠΑΣ Λαμία. Μακριά από σκοπιμότητες, δολοπλοκίες, προσωπικά οφέλη και ιδιοτέλειες, οι 21 ευελπιστούν να αναγεννήσουν το Φθιωτικό ποδόσφαιρο από το τέλμα και την ανυπαρξία που έχει πέσει τον τελευταίο 1,5 χρόνο», καταλήγει η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Σακελλάρη.