Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΠΟ Αταλάντη: Απολογισμός και προετοιμασία για τη νέα σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 20:18 ΑΠΟ Αταλάντη: Απολογισμός και προετοιμασία για τη νέα σεζόν

Διαβάστε την πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού ποδοσφαιρικού Ομίλου «Αταλαντη» για Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, που αφορά τον απολογισμό της περασμένης σεζόν αλλά και τον προγραμματισμό εκλογών και της επόμενης ημέρας του συλλόγου.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'', με γνώμονα το καλό του Συλλόγου  και την ετοιμότητα του για την νέα αγωνιστική περίοδο, με απόφαση του και σύμφωνα  με το άρθρο 16 παράγραφος 1 του καταστατικού καλεί τα μέλη του σε ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, η οποία κα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 και ώρα  20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Αταλάντης με τα  παρακάτω θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1. Ψήφιση οικονομικού ισολογισμού έτους 2020.

2. Διοικητικός - Αγωνιστικός απολογισμός πεπραγμένων αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

3. Προγραμματισμός εκλογών νέου Δ.Σ.

4. Διάφορα θέματα.

Σε περίπτωση μη υπάρξεως απαρτίας, η Γ.Σ. θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και ώρα 21:00 στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.  

Ο Α.Π.Ο. ‘’ΑΤΑΛΑΝΤΗ’’ καλεί όλους τους φίλους του Συλλόγου της πόλης μας, να  δώσουν το παρόν και όλοι μαζί να συμπορευτούμε ώστε η ομάδα μας να συνεχίσει να  πρωταγωνιστεί όπως τα τελευταία χρόνια.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας (μάσκες, αποστάσεις, κ.τ.λ.)  προς αποφυγή διασποράς του covid-19