Δύο ακόμη μετεγγραφές ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021 09:02 Δύο ακόμη μετεγγραφές ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία

Τον 23χρονο (10/4/98) επιθετικό Γιώργο Μανουσάκη και τον 24χρονο (1/5/1997) αμυντικό, Κυριάκο Μαζουλουξή, ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία.

Αμφότεροι την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόντουσαν με τον Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Super League 2 καταγράφοντας 27 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 10 γκολ και 4 ασίστ, ο πρώτος και 27 συμμετοχές ο δεύτερος.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα της Λαμίας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον μεγαλομέτοχο κ. Παπαϊωάννου και τον προπονητή κ. Γρηγορίου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και με τη βοήθεια του κόσμου να τους δικαιώσω», δήλωσε ο Γιώργος Μανουσάκης αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωσή του, ενώ από την πλευρά του ο 24χρονος Κυριάκος Μαζουλουξής σημείωσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Λαμίας.  Είναι καινούργια εμπειρία για μένα στην πρώτη κατηγορία, είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου και ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους και ελπίζω μέσα στο γήπεδο να τους την ανταποδώσω».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση