Συγκίνηση στο 1ο Τουρνουά Παλαιμάχων στη μνήμη Παύλου Δήμου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Ιουνίου 2021 16:36 Συγκίνηση στο 1ο Τουρνουά Παλαιμάχων στη μνήμη Παύλου Δήμου

Ο Μακεδονικός θέλησε να τιμήσει τον πρόωρο χαμό του αγαπημένου του παιδιού Παύλου Δήμου και οι παλιοί του συμπαίκτες από τη Λαμία μέχρι τις Σέρρες και από την Κατερίνη μέχρι τη Λιβαδειά δε θα μπορούσαν παρά να δώσουν το παρόν στο 1ο Τουρνουά Παλαιμάχων στη μνήμη του, που διεξήχθη το Σάββατο 26 Ιουνίου στο γήπεδο της ομάδας της Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

Στο Τουρνουά παραβρέθηκε η αγαπημένη του σύζυγος Γιώτα με τα δυο τους παιδιά, που έλαβαν τις φανέλες του μπαμπά τους από Λαμία (το Νο4) και Λεβαδειακό (με το νούμερο 5). Τη φανέλα εκ μέρους της Λαμίας παρέδωσε ο κουμπάρος του αδικοχαμένου Παύλου, Χρήστος Αντωνιάδης, ενώ εκ μέρους των παλαιμάχων της Λαμίας ο Κώστας Αλπόγλου παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα και ένα λάβαρο του Συνδέσμου.

Όλοι ανεξαιρέτως έκαναν λόγο για έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή, αλλά το κυριότερο για έναν υπέροχο άνθρωπο. Το χαμόγελό του θα το θυμούνται για πάντα, όπως και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Για την ιστορία τα σκορ των αγώνων του τουρνουά που ήταν 20λεπτα:

Πανσερραϊκός – Λαμία 0-1

(Για τη Λαμία έπαιξαν οι Τσεκούρας, Τόλιας, Ράπτης, Στριφτός, Τσάμης, Αραμαδανίδης, Ψυχογιός, Παπακώστας, Μπέσσας, Μπαγινέτας Ηλ., -6’Αλεξίου- Αντωνιάδης. Το γκολ σημείωσε με ψηλοκρεμαστό σουτ ο Παναγιώτης Αλεξίου)

Πιερικός – Λεβαδειακός 1-0

Πιερικός – Λαμία 0-0

(Ακυρώθηκε γκολ του Τζιόβα ως φάουλ. Έπαιξαν οι, Τσεκούρας, Μπέσσας -15’ Μαντζίκος -, Τζιόβας, Στριφτός, Τσάμης, Αραμαδανίδης, -15’ Κόντος-, Παπακώστας,  Ψυχογιός, Αλεξίου -15’ Αλπόγλου-, Τόλιας, Χουλιάρας)

Πανσερραϊκός – Μακεδονικός 1-3

Μακεδονικός – Λεβαδειακός 3-0

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όλο το τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα του Μακεδονικού, τελευταίου σταθμού στην καριέρα αυτού του αξιόλογου παιδιού:

Δείτε φωτογραφίες από το πρακτορείο intime:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση