Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μιχάλης Κορδολέμης: Πρόεδρος όλων των σωματείων

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 20:55 Μιχάλης Κορδολέμης: Πρόεδρος όλων των σωματείων

Ευχαριστήρια επιστολή προς τα σωματεία που τον ψήφισαν αλλά και προς αυτά που δεν τον ψήφισαν, απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας Μιχάλης Κορδολέμης.

«Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω τα σωματεία που με στήριξαν με την ψήφο τους στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 28/6/2021 καθώς επίσης και τα σωματεία που είχαν διαφορετική επιλογή.

Θέλω να διαβεβαιώσω όλα τα σωματεία πως εγώ και οι συνεργάτες μου θα είμαστε δίπλα τους και πάντα αρωγοί στην προσπάθεια τους.

Ευχή όλων η επιστροφή στην αγωνιστική δραστηριότητα που τόσο μας έχει λείψει».

Επίσης και ο Ταμίας του ΔΣ και επανεκλεγείς Δημήτρης Νικολάου έστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή:

«Η μεγάλη νίκη στις εκλογές της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας και η προσωπική δικαίωση που δημιουργεί η επανεκλογή μου για μία ακόμα φορά, επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και την αναγνώριση των θέσεων και των προτάσεων που κατά καιρούς κατέθεσα και επεδίωξα να πραγματώσω όπως και των αξιών που διαχρονικά υπερασπίστηκα με γνώμονα πάντα το καλό του Φθιωτικού ποδοσφαίρου,  βάζοντας πάνω από όλα το ενδιαφέρον και την ανησυχία μου για το μέλλον του.

Νικητής αυτών των εκλογών, πρωτίστως, είναι η εντιμότητα, η ισοτιμία και η συνεργασία.

Θέλω να ευχαριστήσω τους διοικούντες όλων των σωματείων που με τίμησαν με την ψήφο τους και να συγχαρώ το σύνολο των συνυποψήφιων είτε εκλέγησαν είτε όχι, οι οποίοι αγωνιζόμενοι με ευγένεια συντέλεσαν αξιοπρεπώς στην άρτια διεξαγωγή των εκλογών.

Το ποδόσφαιρο του τόπου μας απαιτεί συνεργασία όλων, παραγόντων, αθλητών, προπονητών, διαιτητών ώστε να μπορέσει να επιτύχει άλματα προόδου.

Αλαζονείες και εγωκεντρισμοί του παρελθόντος δεν έχουν καμία θέση...

Υπόσχομαι με τη συνεργασία και τη βοήθεια σας να κάνω το καλύτερο