Πρωταθλητής Ελλάδος για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Λαμιώτης Γρηγόρης Τσαλαφούτας!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2021 12:32 Πρωταθλητής Ελλάδος  για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Λαμιώτης Γρηγόρης Τσαλαφούτας!

Τον τίτλο του Κυπελλούχου στο enduro, διατήρησε ο Λαμιώτης πρωταθλητής Γρηγόρης Τσαλαφούτας.

Σε μία δύσκολη και περίεργη χρονιά για όλους που άλλαξε ραγδαία την καθημερινότητα, πραγματοποιήθηκαν τέσσερις αγώνες enduro και μάλιστα ο ένας από αυτούς έλαβε χώρα  στον Σταυρό Θεσσαλονίκης και ήταν προκριματικός για το παγκόσμιο κύπελλο enduro.

Με την νίκη του σε αυτόν τον αγώνα ο Λαμιώτης πρωταθλητής, κατάφερε να κερδίσει πρόκριση για το παγκόσμιο enduro και περιμένουμε φέτος να τον δούμε να αγωνίζεται στο εξωτερικό ως η πρώτη Ελληνική συμμετοχή στο παγκόσμιο Κύπελλο enduro.

Οι απονομές του περσινού  κυπέλλου έγιναν το σαββατοκύριακο 26-27 Ιουνίου στην Άνω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας ανάμεσα σε πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα το ίδιο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκε και ο δεύτερος αγώνας του φετινού κυπέλλου enduro,  με τον Γρηγόρη να παίρνει τη νίκη στη γενική κατηγορία ανάμεσα σε 166 συμμετοχές, και να είναι πρωτοπόρος στη μέχρι τώρα βαθμολογία.

Έχοντας επιστρέψει δυναμικά στην ποδηλασία με τον πρώτο αγώνα enduro στη Χίο και μία τρίτη θέση μετά από 7 μήνες αποχής από το ποδήλατο, εξαιτίας στρατιωτικών υποχρεώσεων αναμένουμε να δούμε τι θα κάνει και φέτος ο αθλητής μας.

Αξιόλογες εμφανίσεις για την Λαμία είχαν ακόμα δύο αθλητές μας ο Γιώργος Κόντος κατέλαβε τη 5η θέση στην κατηγορία Men-Elite και ο Γιάννης Νικολάου την 20η θέση στην κατηγορία Men.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση