Αποτελέσματα αγώνων στίβου «Νίκη Μπακογιάννη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 13:59 Αποτελέσματα αγώνων στίβου «Νίκη Μπακογιάννη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με οργανωτική και αθλητική επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Αγώνων Στίβου στην Λαμία ΝΙΚΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ  με διοργανωτές τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΜΙΑΣ και τον ΕΣΠΕΡΟΣ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας Π.Ε. Φθιώτιδας, και τον ΔΗΜΟ ΛΑΜΙΕΩΝ, σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ-ΕΥΒΟΙΑΣ το Σάββατο 17 Ιουλίου, στο Δημοτικό Στάδιο Καμαρίτσα Λαμίας.

Συμμετείχαν πολλοί  αθλητές όλων των κατηγοριών, από πολλούς Συλλόγους, από την Περιφέρεια Αττικής, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,  την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας,    πετυχαίνοντας καλές επιδόσεις και πολλά ατομικά ρεκόρ. Την καλύτερη επίδοση πέτυχε στα 100μ ο Παναγιώτης Τρυβιζάς του Ολυμπιακού  με 10.58, κερδίζοντας μετά από έντονο ανταγωνισμό τον Θεόδωρο Βροντινό  του ΠΑΟΚ με 10.82 (-1,15). Επίσης στα 200μ την καλύτερη επίδοση πέτυχε  ο Παναγιώτης Τρυβιζάς του Ολυμπιακού  με 21.05 και δεύτερο τον Θεόδωρο Βροντινό  του ΠΑΟΚ με 21.88 (-1,3). Στα 3.000μ. επικράτησε ο Μάριος Αναγνώστου της Αναγέννησης Λαμίας που τερμάτισε σε 8.24 και δεύτερος ήταν ο Κώστας Σταμούλης του ΓΑΣ Αγρινίου με 8.29, ενώ στα 800μ. πρώτη ήταν η Κατερίνα Κουτλή του ΓΣ Ηλιούπολης με 2.15.24 και στους άνδρες ο Εράλντο Κεραμάς του  ΓΣ Ηλιούπολης με 1.52.65 και δεύτερος ήταν ο Διακοστεφανής Σέργιος του ΓΣ Αμαρουσίου με 1.54.44. Στα 200μ. γυναικών  πρώτη ήταν η Μαρία Αργυρού του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος με 25.51 (-0,8) δεύτερη η Γεράση Ίρις του Παναξιακός ΑΟ με 25,96 και τρίτη η Θωμαϊδου Αναστασία του Φιλαθλητικού Συλλόγου Λαμίας με 26.85. Επίσης πολύ καλή επίδοση πραγματοποιήθηκε στα 1.500μ ανδρών από τον Πέτρο Παπαϊωάννου του Πανελλήνιου ΓΣ με 3.56.33. Μεγάλος συναγωνισμός υπήρχε τόσο στο μήκος ανδρών όσο και στο μήκος γυναικών με πρώτο τον Λιόλιο Βασίλειο του ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ και δεύτερο τον Γεώργιο Σκαρλάτο του Πανελληνιος ΓΣ με 7.36 (0,1) και 7.19 (0,9) αντίστοιχα   και στις γυναίκες η Μίζιου Φωτεινή Χριστίνα του ΑΣ ΠΑΟΚ και δεύτερη η Σχίζα Ευγενία του ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ με 5.78 (-0,5) και 5.73 (-0,2) αντίστοιχα.

Ευχαριστήρια

Ευχαριστούμε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που γέμισαν το Στάδιο Καμαρίτσα και τους συγχαίρουμε για τις επιδόσεις τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, και Οργανισμό Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας Π.Ε. Φθιώτιδας για την εξασφάλιση όλων των απαραίτητων διευκολύνσεων και για την διεξαγωγή τεστ covid 19 στο γήπεδο, τον Δήμο Λαμιέων, για την παραχώρηση του σταδίου,  τις διορθωτικές παρεμβάσεις στον αγωνιστικό χώρο, συμβάλλοντας συνολικά στην ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης και την ζωντανή μετάδοση των αγώνων. Τον πρόεδρο της ΕΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ κ ΕΥΒΟΙΑΣ κύριο Αθανάσιο Βλάχο και τον Τεχνικό Διευθυντή Αγώνα  Κώστα Μπουλούκο για την παρουσία και βοήθεια στην διοργάνωση. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ερυθρό Σταυρό.

Ευχαριστούμε για τη σημαντική συμβολή τους.

Επίσης, σε σχέση με την πρόληψη για την μετάδοση του COVID – 19,  τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ. και ειδικότερα τα αντίστοιχα πρωτοκόλλα που ισχύουν για την διεξαγωγή αγώνων στίβου, με τις οποιεσδήποτε τροποποιήσεις που  ισχύουν μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κύριο Μπάμπη Ζαννιά που έκανε την κάλυψη των αγώνων δίνοντας άλλη χροιά στην διοργάνωση. Να ευχαριστήσουμε όλους τους κριτές, την γραμματεία των αγώνων με τον Κώστα Κουτσουρό και τους συνεργάτες του, τον κύριο Κώστα Σκλάβο και την κυρία Ευγενία Περέτη εκ μέρους των Συλλόγων,  εθελοντές και φίλους για την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχία των αγώνων.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση