Τένις: Σάρωσαν τα παιδιά του ΦΟΑ στο Πανελλαδικό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 07:46 Τένις: Σάρωσαν τα παιδιά του ΦΟΑ στο Πανελλαδικό

Πολλές οι κούπες και τα μετάλλια στο πανελλαδικό που έγινε στην Πάτρα για τους αθλητές του Φθιωτικού Ομίλου Αντισφαίρισης.

Διαβάστε το σχετικό δελτίου τύπου του ΦΟΑ:

Στο Πανελλαδικό πρωτάθλημα κατηγορίας επιπέδου 1 (Ε1) που ολοκληρώθηκε στην Πάτρα από τις 24/07 έως και 28/07/2021 ο σύλλογός μας με υπερηφάνεια και ικανοποίηση γιορτάζει τις νίκες των αθλητών και αθλητριών του.

Συγκεκριμένα ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ στην κατηγορία Αγόρια 16 μονά πήρε τον τίτλο κερδίζοντας στον τελικό τον ΜΑΣΤΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ (ΑΟΑ ΦΙΛΟΘΕΗΣ) με σκορ 6/0 6/3.

Τον τίτλο όμως πήρε και στα διπλά ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ κερδίζοντας με συμπαίκτη τον ΜΑΣΤΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟ (ΑΟΑ ΦΙΛΟΘΕΗΣ) .

Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΙΓΚΑ με την σειρά της στα Κορίτσια 16 μονά πήρε κι’ αυτή τον τίτλο κερδίζοντας στον τελικό την ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΟΑ ΡΙΟΥ) με σκορ 6/0 6/0 ενώ στα διπλά κατέκτησε την 3η θέση με συμπαίκτρια την ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΟΑ ΡΙΟΥ) .

Ο ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ στην κατηγορία Αγόρια 14 μονά κατέκτησε την 2η θέση χάνοντας στον τελικό από τον ΚΑΚΟΥΡΙΔΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ (ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΟΑ ΑΤΛΑΣ) με σκορ 6/2 6/2.

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα την καλή δουλειά που γίνεται στην αγωνιστική ομάδα από τον προπονητή μας ΣΤΕΛΙΟ ΜΠΙΚΑΚΗ και ότι ακόμη και μέσα στην πανδημία οι αθλητές και οι αθλήτριες του συλλόγου μας δούλεψαν σκληρά και η επάνοδος τους στην αγωνιστική δραστηριότητα παρ’ ότι ξεκίνησε τον Ιούνιο τους βρήκε προετοιμασμένους.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους από την οικογένεια του ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ Ο.Α.

Από το γραφείο τύπου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση