Ήττα στο 2ο φιλικό για τον ΠΑΣ Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021 11:05 Ήττα στο 2ο φιλικό για τον ΠΑΣ Λαμία

0-1 ο Απόλλων Σμύρνης…

Ένα γκολ του Σλιβκα στο 18’ ήταν αρκετό για να κρίνει τη φιλική αναμέτρηση Λαμίας - Απόλλων Σμύρνης το βράδυ της Τετάρτης στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος».

Οι παίκτες και των δύο ομάδων παρουσιάστηκαν κουρασμένες από την σκληρή προετοιμασία και έλειψαν οι πολλές φάσεις στις δύο εστίες, όμως υπήρχαν και διαστήματα όπου παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο παρά το γεγονός ότι δεν μπορούσε να διατηρηθεί ο ρυθμός.

Η Λαμία είχε λιγότερη φρεσκάδα στο πρώτο μέρος και ενώ βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν μπόρεσε να βγάλει σωστή αντίδραση.

Στην επανάληψη όμως άρεσε και σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις με τους Μανουσάκη, Ελευθεριάδη και Σαραμαντά, ενώ στο 66’ ο Λισγάρας πρόλαβε την τελευταία στιγμή να κόψει τον Ελευθεριάδη που βρέθηκε σε θέση βολής.

Κάπως έτσι έμεινε το 0-1 υπέρ του Απόλλωνα που ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και κατάφερε να πάρει μία νίκη στο ΔΑΚΛ έστω και σε φιλικό παιχνίδι.

Το ξεκίνημα για το Μιχάλη Γρηγορίου: Γκαραβέλης, Σκόνδρας (37’ Προβυδάκης), Martinez, Adejo, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Tyronne, Μανούσος, Romanic, Καραμάνος

Η ενδεκάδα στο β’ ημίχρονο: Saranov, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Nunez, Guga, Ελευθεριάδης, Βύντρα, Τρούμπουλος, Τσούκαλος, Μανουσάκης, Μαζουλουξής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: (Γιάννης  Πετράκης) :  Βέρχουλστ, Ντεντάκης, Βιτλής, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Κάστρο, Σλίβκα, Παπαγεωργίου, Τσιλούλης, Παμλίδης, Ντάουντα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση