Ήττα 1-3 της Λαμίας στο φιλικό με τον Παναιτωλικό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 23:30 Ήττα 1-3 της Λαμίας στο φιλικό με τον Παναιτωλικό

Με την πικρή γεύση της ήττας τελείωσε ένα ακόμη φιλικό προετοιμασίας για τη Λαμία.

Το τελικό 1-3 στο Κυριακάτικο (1/8) φιλικό με τον Παναιτωλικό δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια, ωστόσο είναι βέβαιο ότι οι «κυανόλευκοι» θέλουν ακόμη δουλειά και φυσικά δεν προετοιμάζονται για τα φιλικά, αλλά για το δύσκολο πρωτάθλημα της Super League.

Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου αν και μπήκε με όρεξη στον αγωνιστικό χώρο, δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ μόλις στο 9’ από το Βέργο και βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ.

Έχασε πάντως αρκετές ευκαιρίες και έδειξε ότι ακόμη χρειάζεται δουλειά για να γίνουν οι παίκτες της πιο αποτελεσματικοί και να μην τους τιμωρεί η μπάλα, καθώς οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν στο 35’ να πετύχουν και δεύτερο τέρμα με τον Μεντόσα. Και θα μπορούσαν να είχαν πάει μάλιστα στην ανάπαυλα με δύο γκολ διαφορά αν στο 42΄ η Λαμία δεν κέρδιζε πέναλτυ με τον Νούνιεζ, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Μανούσος.

Επίσης βοήθησε και το δοκάρι του Ροντρίγκεζ που απομάκρυνε το σουτ του Προβυδάκη σε εκτέλεση φάουλ στο 45’.

Στο 63' ο τεχνικός της Λαμίας άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα, καθώς στις θέσεις των Τζανετόπουλου, Adejo, Martinez, Τζανδάρη, Γκέντσογλου, Nunez, Romanic, Μανούσου μπήκαν οι Tyronne, Νικολόπουλος, Μαργαρίτης, Τρούμπουλος, Βύντρα, Guga, Σαραμαντάς, Τσούκαλος

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Καββαδίας.

ΠΑΣ Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Προβυδάκης (83’ Βλαχομήτρος), Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης, Γκέντσογλου, Ελευθεριάδης, Νούνιες, Ρόμανιτς, Μανούσος

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ροντρίγκεζ, Μαλής, Βργκοτς, Μεντοσα, Βέργος, Ντίας, Ντουάρτε, Λούι, Φυτόπουλος, Χουχούμης, Μπελεβώνης Στ.

*Επόμενο φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη (4/8) στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση