Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΓΣ Αναγέννησις Λαμίας: Με επιτυχία έκλεισε μια δύσκολη κολυμβητική χρονιά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021 20:27 ΓΣ Αναγέννησις Λαμίας: Με επιτυχία έκλεισε μια δύσκολη κολυμβητική χρονιά

Δελτίο τύπου σχετικά με τη δύσκολη χρονιά που έκλεισε, εξέδωσε η κολυμβητική ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου «Αναγέννησις» Λαμίας, όπου σημειώνει τις φετινές επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ενώ δεν παραλείπει να εκφράσει τις ευχαριστίες προς αθλητές και γονείς για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και στη δημοτική αρχή που φροντίζει από τώρα να παραδώσει ένα ακόμη καλύτερο κολυμβητήριο.

Διαβάστε το δελτίο τύπου:

«Μία δύσκολη κολυμβητική χρονιά ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή των αθλητών της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης της Αναγέννησης Λαμίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στις 17 – 19 Ιουλίου 2021. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Αναγέννησης ήταν η πολυπληθέστερη σε αριθμό αθλητών από τις ομάδες της πόλης μας που συμμετείχαν..

Φέτος ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολή χρονιά για τους αθλητές, καθώς λόγω των περιοριστικών μέτρων που ίσχυαν, η προετοιμασία τους ήταν ελλιπής και οι προπονήσεις περιορισμένες. Παρόλα αυτά, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία, αφού σημείωσαν αρκετά ατομικά ρεκόρ, πολύ καλές επιδόσεις και καλές θέσεις στη γενική κατάταξη, αφήνοντας ελπίδες για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Οι αθλητές που συμμετείχαν, με αλφαβητική σειρά:

Αλεξόπουλος Άγγελος, Αλεξόπουλος Ευάγγελος, Καπούλα Γεωργία, Κούτρας Αργύρης, Κούτρας Αριστείδης, Μεϊδάνη Ισιδώρα, Μπαχλαβά Μαρία-Χριστίνα, Μπρέκης Κων/νος, Παπανικολάου Αγγελική, Παπανικολάου Χαράλαμπος, Πασχαλίδης Γεώργιος, Ρίζος Ευάγγελος-Παναγιώτης.

Επίσης οι αθλητές Παληός Βασίλειος και Παπαϋφαντή Αναστασία, συμμετείχαν με επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγορίας ΟΡΕΝ.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά τους και τις επιτυχίες τους.

Καθώς αυτή η κολυμβητική χρονιά ολοκληρώθηκε, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αθλητές και τις οικογένειές τους, που μας εμπιστεύονται, όπως επίσης και το Δήμαρχο της πόλης μας, κ. Καραΐσκο και τον Αντιδήμαρχο, κ. Φώσκολο, που φροντίζουν ώστε το κολυμβητήριο να λειτουργεί άψογα και αυτές τις ημέρες γίνονται εργασίες ανακατασκευής, ώστε το φθινόπωρο να έχουμε ένα ακόμη καλύτερο κολυμβητήριο. Παράλληλα, δε, συνεχίζονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση του καινούργιου κλειστού κολυμβητηρίου, έτσι ώστε σε λίγα χρόνια να γίνει η πόλη μας ένα σημαντικό κολυμβητικό κέντρο για τη χώρα μας.

Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση στους αθλητές και τις οικογένειές τους.»