Πρώτη φιλική νίκη για τον ΠΑΣ Λαμία απέναντι στον ΠΑΣ - Γιάννινα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 08:23 Πρώτη φιλική νίκη για τον ΠΑΣ Λαμία απέναντι στον ΠΑΣ - Γιάννινα

Την πρώτη της φιλική νίκη μετά από τέσσερις αγώνες σημείωσε η Λαμία στην έδρα της στο «Αθανάσιος Διάκος», κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που έδωσε τον πρώτο του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι, αν και δεν ξεκίνησαν καλά, ανέβασαν την απόδοσή τους στην επανάληψη και πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ και ένα ακόμη στις καθυστερήσεις επικράτησαν με 2-0.

Το ματς δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, αφού μιλάμε για αγώνα προετοιμασίας, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να προηγηθεί. Στην επανάληψη ίσως φάνηκε πιο κουρασμένος απέναντι σε μια Λαμία που με το Ρόμανιτς πήρε προβάδισμα στο σκορ. Το γκολ ήρθε από πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε ο ίδιος ο Σέρβος επιθετικός της ομάδας.

Το άλλο γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Βλαχομήτρο που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα.

Θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου που έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά για να δείξει αυτό που όλοι θέλουμε στην επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Adejo (46’ Nunez, 88’ Μαργαρίτης), Τζανετόπουλος (46’ Μαζουλουξής), Βύντρα (88’ Νικολόπουλος), Σαραμαντάς (60’ Τρούμπουλος), Προβυδάκης (60’ Σκόνδρας), Τζανδάρης (60’ Martinez), Guga (46’ Μανουσάκης), Μανούσος (42’ Romanic), Καραμάνος (46’ Τσούκαλος, 88’ Βλαχομήτρος), Tyronne (46’ Γκέντσογλου).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν (42′ Πήλιος), Ντομίνγκεθ, Καραχάλιος (45’+1 λ. τρ. Λιάσος), Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ, Λώλης, Περέα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση