Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Μεικτών Πολεμικών Τεχνών

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Αυγούστου 2021 21:15 Ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδία Μεικτών Πολεμικών Τεχνών

Ευχαριστούμε τον υφυπουργό αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη για το ενδιαφέρον και τη στήριξη του στις ΜΜΑ. Η καθοδήγηση του ήταν καταλυτικής σημασίας για να φτάσουμε σήμερα προ των πυλών για την αναγνώριση του αθλήματος που χιλιάδες αθλητές, προπονητές και φίλοι του στην Ελλάδα περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία.

Η Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ. @pmmaf.gr είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεικτών πολεμικών τεχνών στην Ελλάδα και αριθμεί πάνω από 70 σωματεία-μέλη σε ολόκληρη τη χώρα.

Το μέγεθος και η εμπειρία της Π.Ο.ΜΕΙ.ΠΟ.Τ. που αποκτήθηκε μέσα από τα 20 και πλέον χρόνια προσφοράς των μελών της στο χώρο των ΜΜΑ, την καθιστά τη μόνη επιλογή για την ανάπτυξη του μοναδικού αυτού αθλήματος στην Ελλάδα.

Ώντας μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ΜΜΑ @immafed το μόνο επίσημο κυβερνών σώμα παγκοσμίως στις ΜΜΑ και συνεργάτης του UFC, ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες της για σωστή ανάπτυξη του αθλήματος.

Η ομοσπονδία μας έχει μοντέρνα και δημοκρατικά πρότυπα λειτουργίας, προσεγγίζοντας το άθλημα από πολλές γωνιές, αθλητικές αλλά και κοινωνικές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση