Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωταθλητές TaeKwonDo τα δύο παιδιά του Λιμενάρχη Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 08 Σεπτεμβρίου 2021 09:02 Πρωταθλητές TaeKwonDo τα δύο παιδιά του Λιμενάρχη Στυλίδας

Τέσσερα χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στην Εθνική η Μικρή Στεφανία. Τρία μέλη της οικογένειας Βέτσικα θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TaeKwonDo που θα γίνει στην Κρήτη…

«Χρυσοί» Πρωταθλητές στέφθηκαν - και φέτος - και τα δύο παιδιά του Λιμενάρχη Στυλίδας Αντιπλοιάρχου ΛΣ Ευθύμιου Βέτσικα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TaeKwonDo (ITF) το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 2-5/09-2021.

Υπό τη καθοδήγηση της προπονήτριας master Ντόβα Αναστασίας (VII Dan), η 17χρονη Στεφανία και ο 15χρονος Δημήτρης κατέκτησαν από δύο (2) χρυσά μετάλλια ο καθένας στην κατηγορία του.

Συγκεκριμένα οι αθλητές του συλλόγου ΑΓΣ Ζωγράφου Στεφανία Βέτσικα κατέκτησε 2 Χρυσά μετάλλια και την πρώτη θέση στην μάχη στην κατηγορία των Νεανίδων -45 Kgr αλλά και στις Ειδικές Τεχνικές ΤUL κατηγορίας Μαύρης ζώνης 3 dan.

Συγχρόνως κατάφερε την ένταξή της στην Εθνική ομάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταεκβοντο που θα διεξαχθεί στην Κρήτη στο τέλος του Οκτώβρη του 2021.

Ο αδερφός της Δημήτρης στην τελευταία του εμφάνιση στην κατηγορία Παίδων, κατέκτησε 2 Χρυσά μετάλλια και την πρώτη θέση στην μάχη στην κατηγορία των Παίδων -40 Kgr αλλά και στις Ειδικές Τεχνικές ΤUL κατηγορίας Μαύρης ζώνης 2 dan.

Στην Κρήτη και στο Πανευρωπαϊκό, την Ελλάδα εκτός από τη 17χρονη Στεφανία θα εκπροσωπήσουν δύο ακόμη μέλη της Οικογένειας Βέτσικα, καθώς θα πάρει μέρος ως διεθνής διαιτητής ο Ευθύμιος Βέτσικας, αλλά και η σύζυγός του που είναι προπονήτρια της Εθνικής μας Ομάδας.