Ράλι Ακρόπολις: Φοβερές εικόνες από την Αθήνα – Τα αποτελέσματα της ειδικής διαδρομής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 08:06 Ράλι Ακρόπολις: Φοβερές εικόνες από την Αθήνα – Τα αποτελέσματα της ειδικής διαδρομής

Η “καρδιά” του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι (WRC) χτύπησε ξανά στην Ελλάδα, αφού για πρώτη φορά μετά το 2013, διεξήχθη στην πατρίδα μας το ιστορικό Ράλι Ακρόπολις.

Οι κορυφαίοι οδηγοί του κόσμο βρέθηκαν και πάλι στην χώρα μας, όπου είχαν για πρώτη φορά την ευκαιρία να “τρέξουν” και μέσα στο κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας, καθώς μία νέα ειδική διαδρομή, πραγματοποιήθηκε μπροστά από την Πλατεία Συντάγματος.

Η εκκίνηση έγινε βέβαια με φόντο την Ακρόπολη, όπου ακούστηκε μετά από χρόνια και ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2021.

Το “παρών” έδωσε και ο πολιτικός κόσμος της χώρας, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη, τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη κ.α.

Πρώτος βγήκε δε στο δρόμο, ο Έλληνας οδηγός, Λάμπρος Αθανασσούλας, για να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι οδηγοί, που προσέφεραν “πλούσιο” θέαμα, τόσο στους θεατές που βρέθηκαν στο χώρο, όσο και σε όσους παρακολούθησαν τον αγώνα από την τηλεόραση. Τον καλύτερο χρόνο έκανε ο Οζιέ με Toyota Yaris WRC.

Εικόνες και video από το Ράλι Ακρόπολις

Τα αποτελέσματα της ειδικής διαδρομής

Προσαρμοσμένη αναζήτηση