Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Δηλώσεις μετά το τέλος της 6ης ΕΔ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 19:20 ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Δηλώσεις μετά το τέλος της 6ης ΕΔ
Τα πληρώματα του WRC μίλησαν μετά το τέλος της τελευταίας Ειδικής Διαδρομής της ημέρας

Ο Ott Tanak σημείωσε έναν ακόμα ταχύτερο χρόνο και ανέκτησε τη δεύτερη θέση από τον Sebastien Ogier. Ο Kalle Rovanpera εξακολουθεί να ηγείται του αγώνα, αλλά η διαφορά μεταξύ των τριών πρώτων πληρωμάτων είναι μόλις 3,9 δλ. Ο Pierre-Louis Loubet εγκατέλειψε με σπασμένο σύστημα διεύθυνσης.

1 SEBASTIEN OGIER/JULIEN INGRASSIA: «Μπορώ να είμαι ευχαριστημένος με τη σημερινή μέρα. Έκανα ό,τι μπορούσα. Η ειδική ήταν στεγνή, με χαλαρό χώμα. Ελπίζω να μη χάσαμε σε χρόνο».

33 ELFYN EVANS/SCOTT MARTIN: «Προσπαθήσαμε για ό,τι καλύτερα σήμερα. Θα γυρίσουμε πίσω στο service, και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αύριο».

11 THIERRY NEUVILLE/MARTIJN WYDAEGHE: «Τίποτα δε δούλεψε σήμερα, είχαμε πολλά προβλήματα. Είμαι περήφανος για το ότι καταφέραμε να συνεχίσουμε. Είδα κόκκινη σημαία από κριτή. Σταματήσαμε να ελέγξουμε ότι όλα είναι καλά».

69 KALLE ROVANPERÄ/JONNE HALTTUNEN: «Έχω καλή αίσθηση. Ελπίζουμε ο χρόνος να ήταν καλός. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε αύριο».

8 OTT TÄNAK/MARTIN JÄRVEOJA: «Σήμερα ήταν δύσκολα. Προσπάθησα πολύ στην τελευταία ειδική. Είναι δύσκολο, αλλά θα συνεχίσουμε να πιέζουμε».

44 GUS GREENSMITH/CHRIS PATTERSON: «Δεν ήταν καλή μέρα. Είχαμε πρόβλημα με τα αμορτισέρ. Θα δούμε τι θα γίνει αύριο».

6 DANI SORDO/CANDIDO CARRERA: «Καλή μέρα, χωρίς δράματα. Η ειδική δεν ήταν πολύ καλή για εμάς. Πίστευα ο χρόνος δε θα ήταν καλός. Αύριο είναι μεγάλη μέρα».

16 ADRIEN FOURMAUX/RENAUD JAMOUL: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, το αυτοκίνητο είναι τέλειο. Προσπαθήσαμε να βρούμε διαφορετικές ρυθμίσεις για κάθε ειδική. Δεν είναι εύκολο, γιατί δεν έχουμε εμπειρία με το αυτοκίνητο. Μαθαίνουμε, όμως».

7 PIERRE-LOUIS LOUBET/FLORIAN HAUT-LABOURDETTE: Εγκατέλειψε λόγω σπασμένου συστήματος διεύθυνσης.