Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα το Lamia Night & Run - Μάθε για rapid test, εγγραφές και παρουσιαστές

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Σεπτεμβρίου 2021 10:03 Σήμερα το Lamia Night & Run - Μάθε για rapid test, εγγραφές και παρουσιαστές

Τι δήλωσε για το φετινό Νυχτερινό Αγώνα της Λαμίας ο Δήμαρχος της πόλης που επισκέφθηκε τα γραφεία της διοργάνωσης στην πλατεία Πάρκου - Πότε και που θα γίνονται rapid test για συμμετέχοντες και αθλητές.

Σήμερα Σάββατο η πόλη μας έχει μια μεγάλη αθλητική γιορτή που ακούει στο όνομα Lamia Night & Run, που και περιλαμβάνει μια δέσμη αγώνων δρόμου, των 10.000 μέτρων, αγώνα δρόμου 3.000 μέτρων και αγώνα δρόμου 500 μέτρων για παιδιά ΑμΕΑ.

«Είναι πλέον θεσμός για την πόλη μας και ευχαριστώ τους διοργανωτές που δέχτηκαν το μεγάλο αυτό γεγονός να ενταχθεί στις εκδηλώσεις του Σεπτέμβρη που φέτος ηταν ξεχωριστός για τη Λαμία...», ειπε ο Θύμιος Καραΐσκος που επισκέφθηκε τα γραφεία της διοργάνωσης.

Δείτε το βίντεο:

Πότε και που θα γίνονται rapid test

Δειγματοληπτικός έλεγχος COVID-19 για συμμετέχοντες και εθελοντές

  • Συνεργείο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας : Παρασκευή 06.00 μ.μ.  – 09.00 μ.μ.
  • Συνεργείο του Δήμου Λαμιέων : Σάββατο 12.00 π.μ.  με 6.00 μ.μ.

Παρουσιαστές της διοργάνωσης: Η Ευαγγελία Σταματίου και ο Γιώργος Παπαντωνίου.

Δύο νέοι άνθρωποι που συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνική – πολιτιστική – αθλητική ζωή της πόλης της Λαμίας. Νέοι άνθρωποι που μέσα από την ενέργειά τους θα ξεσηκώσουν όλους τους συμμετέχοντες.

Η Ευαγγελία Σταματίου εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικής γλώσσας. Έχει πάρει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις ως ηθοποιός, με ερασιτεχνικές αλλά και επαγγελματικές σκηνές, ενώ έχει σκηνοθετήσει έξι θεατρικές παραστάσεις, πολλές από αυτές σε συνεργασία με την Ερασιτεχνική και την Παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, ενώ οι δύο από αυτές ήταν σε δικό της κείμενο. Και από το 2015, ιδρυτικό μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας «θεARTίστες», η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή θεατρικών παραστάσεων, κινηματογραφικών ταινιών και άλλων πολιτιστικών αλλά και επιστημονικών δράσεων.

Ο Γιώργος Παπαντωνίου εργάζεται ως ασφαλιστικός πράκτορας και ασχολείται επαγγελματικά με ερασιτεχνικό  Podcasting. Θεωρεί τον εαυτό του τον χειρότερο kitesurfer όλων των εποχών και αγαπά την υδατοσφαίριση! Έχει συμμετάσχει 4 φορές στο Lamia Night Run και θεωρεί τρελούς την οργανωτική ομάδα που του έκαναν πρόταση να το παρουσιάσει!