Λαμία - Ολυμπιακός: Μεγάλο ματς απόψε στο γήπεδο της πόλης!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 13:35 Λαμία - Ολυμπιακός: Μεγάλο ματς απόψε στο γήπεδο της πόλης!

Επιστροφή στο «Αθ. Διάκος» με μεγάλο παιχνίδι & αυστηρό πρωτόκολλο !!!

Ένα σπουδαίο παιχνίδι φιλοξενεί απόψε το ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», όπου η Λαμία υποδέχεται στις 8:30’ το βράδυ τον Ευρωπαίο Ολυμπιακό.

Η αποστολή του Μιχάλη Γρηγορίου δεν περιλαμβάνει τόσο το νέο απόκτημα τον αμυντικό Βλαντιμίρ Γκολέμιτς, όσο και τον επιθετικό Μπατσάνα Αραμπούλι που υπέγραψε επίσης να συνεχίσει με τη Λαμιώτικη ομάδα. Απών είναι και ο τραυματίας Άνταμ Τζανετόπουλος, καθώς και ο Ντάνι Μπεχαράνο που αν όλα πάνε καλά θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η αποστολή με Ολυμπιακό:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Ελευθεριάδης, Τρούμπουλος, Γκέντσογλου, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς και Μανουσάκης.

Η αποστολή των «ερυθρολεύκων» αποτελείται από τους Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκη, Παπασταθόπουλο, Ου. Μπα, Μάρκοβιτς, Λαλά, Καρμπόβνικ, Σισέ, Παπαδόπουλο, Ρέαμπτσιουκ, Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Ονιεκουρού, Κούντε, Λόπες, Α. Μπα, Ανδρούτσο, Βρουσάι, Μασούρα, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Σουρλή, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαιτητές: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, Λάζαρος Δημητριάδης, Παναγιώτης Σακκάς
4ος Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσακαλίδης

Το υγειονομικό πρωτόκολλο

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν αποτελεί αφορμή για κοσμοσυρροή, καθώς τα παιχνίδια της Super League γίνονται με τήρηση αυστηρών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, τα οποία περιλαμβάνουν και συγκεκριμένο αριθμό φιλάθλων.

Δείτε παρακάτω όσα υποχρεούμαστε να κάνουμε ενόψει των επίσημων εντός έδρας υποχρεώσεων της ομάδας, με την υπενθύμιση ότι μέχρι τις 16:00’ σήμερα μπορείτε προσέλθετε στα γραφεία της ομάδας Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος και να εκδώσετε κάρτα διαρκείας:

Προσερχόμαστε στο γήπεδο όσο το δυνατόν πιο έγκαιρα για να αποφύγουμε τον συνωστισμό από τους υποχρεωτικούς ελέγχους.

Μαζί με το εισιτήριο διαρκείας έχουμε μαζί μας ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης του τελευταίου εξαμήνου.

Φοράμε τη μάσκα μας κατά την είσοδο, παραμονή και αποχώρησή μας από το γήπεδο

Θωρακίζουμε την επιστροφή μας στα γήπεδα και προστατεύουμε τους εαυτούς μας και την ομάδα μας!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση