Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Οι εκλεκτοί του Γρηγορίου για το ντέρμπι με τον Παναιτωλικό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 09:14 ΠΑΣ Λαμία: Οι εκλεκτοί του Γρηγορίου για το ντέρμπι με τον Παναιτωλικό

Μπορεί τις προηγούμενες τρεις αγωνιστικές, η Λαμία να αντιμετώπισε πιο δύσκολους και πολύ μεγαλύτερους σε όνομα αντιπάλους, ωστόσο όλοι πιστεύουν ότι το κυριακάτικο ματς στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» απέναντι στον Παναιτωλικό (26/09 18:15’) είναι μακράν πιο κρίσιμο από τα προηγούμενα.

Από τη μία είναι το γεγονός ότι είναι μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με τους ‘κυανόλευκους». Από την άλλη ως πότε η ομάδα θα μένει στις εντυπώσεις και δε θα παίρνει βαθμούς. Στο συγκεκριμένο ματς μάλιστα ακόμη και η ισοπαλία θα φαντάζει σαν ήττα για αυτό το μυαλό όλων είναι σε μια καλή εμφάνιση που θα συνοδευτεί με γκολ που θα φέρουν και τους τρεις βαθμούς.

Ενόψει Παναιτωλικού λοιπόν ο Μιχάλης Γρηγορίου θα παρατάξει μία 20αδα όπου ξαναβλέπουμε τον νεοαποκτηθέντα Βλαντιμίρ Γκόλεμιτς και για πρώτη φορά τον Μπατσάνα Αραμπούλι. Δεν έχει όμως μαζί του τους τραυματίες Σκόνδρα, Τζανετόπουλο και τους Γκέντσογλου, Ελευθεριάδη και Τζανδάρη που τέθηκαν νοκ άουτ μετά το ματς με την ΑΕΚ. Απών και ο Μπεχαράνο που δεν είναι 100% έτοιμος μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο.

Ας δούμε την 20αδα:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Νούνιες, Τιρόνε, Μαργαρίτης, Τρούμπουλος, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος και Μανουσάκης.