Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Το πρόγραμμα για το Πρωτάθλημα Σάλας - Δύο μετεγγραφές στη γυναικεία ομάδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 21:03 ΠΑΣ Λαμία: Το πρόγραμμα για το Πρωτάθλημα Σάλας - Δύο μετεγγραφές στη γυναικεία ομάδα

Έγινε η κλήρωση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Σάλας και της Β’ Εθνικής Ανδρών (FUTSAL LEAGUE), όπου αγωνίζεται η ομάδα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία.

Η Λαμιώτικη ομάδα ξεκινά εντός έδρας με τον Αδέσποτο Αθήνας και στη συνέχεια παίζει στο Καρπενήσι και μετά έχει ρεπό.

Δείτε αναλυτικά την κλήρωση:

Εντωμεταξύ η διοίκηση του συλλόγου ανακοίνωσε για τη γυναικεία ομάδα ότι αποκτήθηκαν, η 23χρονη Γεωργία Τσούμα και η 22χρονη Χριστίνα Λυδία Παπαδοπούλου από τον Μαγνησιακό Βόλου.

Οι αθλήτριες στις πρώτες τους δηλώσεις, δήλωσαν πως είναι πολύ χαρούμενες που θα βοηθήσουν, με την εμπειρία που έχουν αποκτήσει από τη συμμετοχή τους στον προηγούμενο σύλλογο, την ομάδα του τόπου που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν για να πετύχει τους στόχους της την πρώτη χρονιά που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και να δώσουν αγωνιστική ώθηση στα νέα κορίτσια που απαρτίζουν την νέα τους ομάδα.

«Το Δ.Σ. καλωσορίζει τις δύο Λαμιώτισσες αθλήτριες στην οικογένεια του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ενώ ταυτόχρονα ευχαριστεί τη διοίκηση του Μαγνησιακού και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Γκουγκουλιά για την πραγματοποίηση των 2 μετεγγραφών».