ΠΑΣ Λαμία: Άδειασε το απουσιολόγιο του Γρηγορίου ενόψει Άρη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 08:23 ΠΑΣ Λαμία: Άδειασε το απουσιολόγιο του Γρηγορίου ενόψει Άρη

Η αποστολή…

Με τρία νέα πρόσωπα στην 20αδα και τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές να ψάχνουν θέση στην αρχική 11αδα, ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται τη Δευτέρα 18/10 (19:30), στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθανάσιος Διάκος” τον Άρη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten 2021-2022.

Τζανδάρης, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, επιστρέφουν μετά την περιπέτεια με τον τραυματισμό τους, ενώ και οι Μπεχαράνο, Σκόνδρας και Αραμπούλι, που αγωνίστηκαν για λίγα λεπτά στο νικηφόρο ματς με τον Ιωνικό είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν από την αρχή τις υπηρεσίες τους αν το κρίνει ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Γεγονός είναι ότι ο τεχνικός της Λαμίας, έχει σαφώς περισσότερες επιλογές στο κέντρο και την επίθεση, απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος όπως είναι ο Άρης. Στόχος είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί και με βάση τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα εκτοξεύσει τους Λαμιώτες στην 7η θέση!

Η αποστολή: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση