Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή στην Κρήτη με στόχο τη νίκη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 14:14 ΠΑΣ Λαμία: Αποστολή στην Κρήτη με στόχο τη νίκη

Με Ρόμανιτς η αποστολή των Φθιωτών…

Με στόχο την επιστροφή στις επιτυχίες ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίζεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ (18:15).

Την περσινή περίοδο οι Κρητικοί πανηγύρισαν και τις τρεις φορές που βρέθηκαν αντίπαλοι με τους Φθιώτες και είναι η στιγμή να αλλάξει το σκηνικό!

Αυτό το σερί ηττών θέλει να σπάσει και ο Γρηγορίου, που είδε με μεγάλη ευχαρίστηση, όλους τους παίκτες του να είναι ετοιμοπόλεμοι, μεταξύ των οποίων και ο Λάζαρο Ρόμανιτς που χτύπησε στο άτυχο παιχνίδι με τον Άρη.

Ο Σέρβος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ταξίδεψε στην Κρήτη και αποτελεί ένα ακόμη όπλο στα χέρια του τεχνικού της Λαμίας για θετικό αποτέλεσμα.

Εκτός έμεινε μόνο ο τιμωρημένος Ελευθεριάδης που είναι και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με την προηγούμενη αποστολή. Τη θέση του πήρε ο Προβυδάκης, ενώ για ένα ακόμη παιχνίδι θα απουσιάσει ο τραυματίας Τζανετόπουλος.

Αναλυτικά τα ονόματα:

Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μανούσος, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Μανουσάκης.