5η η Κίτσιου Αγορίτσα Αρτεμία στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Νεανίδων στο Σαράγεβο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2021 12:55 5η η Κίτσιου Αγορίτσα Αρτεμία στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Νεανίδων στο Σαράγεβο

Η 16χρονη αθλήτρια Κίτσιου Αγορίτσα - Αρτεμία του Α.Σ. ΤαεΚβοΝτο "Φθιωτικό Αδάμαστο Πνεύμα", σάρωσε σε εθνικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στις 12/11/2021 κατάφερε την κατάκτηση της 5ης θέσης στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων που έγινε στο Σαράγεβο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

Η αθλητριά μας είχε μια εξαιρετική απόδοση μιας και  κατάφερε να κερδίσει την αθλήτρια από τη Σουηδία νούμερο 7 στην κατάταξη, ενώ έχασε στις λεπτομέρειες  από την αθλήτρια της Τουρκίας, νούμερο 1 στην κατάταξη.

Η Κίτσιου αποτελούσε μέλος της Εθνικής ομάδας Εφήβων - Νεανίδων μετά την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε 27/10/2021 στην Χαλκίδα μετά από 4 πολύ δυνατούς αγώνες.

Με τις παραπάνω διακρίσεις η αθλήτρια λαμβάνει μοριοδότηση για τα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας.

Επίσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ο σύλλογος είχε ακόμα δύο μετάλλια με τον Τσιώτα Αναστάση στη 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο  και τη Ράρρα Μαριάνθη στην 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Ρίζος Κων/νος , Μαυρομαρά Κων/να, Κουτρομάνου Φωτεινή και Τζουβάρα Αθανασία δεν πήραν μετάλλιο αλλά είχαν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Επόμενος στόχος της ομάδας το Κύπελλο Ελλάδος και ακόμα περισσότερες επιτυχίες και μετάλλια...

Προσαρμοσμένη αναζήτηση