Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Μεθοδευμένη ενέργεια η αλλαγή έδρας για το ματς με Παναθηναϊκό»! Έξαλλος ο Παπαϊωάννου

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 12:00 «Μεθοδευμένη ενέργεια η αλλαγή έδρας για το ματς με Παναθηναϊκό»! Έξαλλος ο Παπαϊωάννου (φωτογραφία INTIME)

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας αποκαλύπτει συγκεκριμένες ενέργειες του Αντώνη Γκριμότση και της εταιρείας του για να στείλουν την ομάδα εκτός έδρας για το παιχνίδι της με τους «πράσινους» και προαναγγέλλει συνέχεια στα πολιτικά δικαστήρια…

Μεθοδευμένη αποστολή για να γίνει ζημιά στην ομάδα της Λαμίας, ώστε να παίξει μακριά από την έδρα της και τους φιλάθλους της το δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, καταγγέλλει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου, λίγο μετά την απόφαση της Super League για αλλαγή της έδρας λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του «Αθανάσιος Διάκος».

Στην πρωτοφανή αυτή απόφαση, έφτασε η διοργανώτρια μετά τη σχετική έκθεση της εταιρίας που είναι υπεύθυνη για τον έλεγχο όλων των γηπέδων, ακριβώς 48 ώρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.

Μιλώντας στο LamiaReport ο κ. Παπαϊωάννου, έκανε λόγο για μεθοδευμένη αποστολή για να βλάψουν την ομάδα του «ο διορισμένος Αντώνης Γκριμότσης και η εταιρία του», με την αποστολή εν μέρει να πετυχαίνει αφού πέτυχε να αλλάξει η έδρα.

Ο κ. Παπαϊωάννου είναι έξαλλος με τις μεθοδεύσεις της εταιρίας για να πετύχει να μη γίνει το παιχνίδι στο ΔΑΚΛ, παρά το γεγονός ότι εγκαίρως έγιναν όσες εργασίες τους είχαν υποδειχθεί. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο υπεύθυνος με ειδική σχάρα, υποτίθεται «χτένισε» το χορτάρι για να τσεκάρει την καταλληλότητα του, ενώ στην πραγματικότητα το κατέστρεψε και στη συνέχεια στην έκθεση του ανέφερε ότι το γκαζόν σε ορισμένα σημεία δεν έχει το απαιτούμενο ύψος!

Μετά από αυτό, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ προανήγγειλε ότι θα δοθεί συνέχεια στα πολιτικά δικαστήρια, καθώς υπάρχει από πίσω παρασκήνιο με σκοπό να βλάψουν την ομάδα. «Να είστε σίγουροι ότι αυτό δε θα περάσει έτσι και ο κύριος Γκριμότσης με την εταιρία του θα λογοδοτήσει για τις ενέργειές του, καθώς λειτουργεί καθ’ υπέρβαση και με συγκεκριμένη αποστολή».

Αναμένεται συνέχεια λοιπόν για μια απόφαση που οπωσδήποτε αιφνιδίασε και αναμφίβολα λειτουργεί σε βάρος της Φθιωτικής ομάδας που από τη μία στιγμή στην άλλη ξεσπιτώθηκε, χωρίς ουσιαστικά να ευθύνεται.