Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κολύμβηση: Επιτυχίες για τους κολυμβητές της Αναγέννησης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 12:11 Κολύμβηση: Επιτυχίες για τους κολυμβητές της Αναγέννησης

Με πολλές και σημαντικές επιτυχίες επέστρεψαν από το Καρπενήσι οι κολυμβητές - τριες της Αναγέννησης Λαμίας, καθώς συμμετείχαν στους χειμερινούς αγώνες πρόκρισης κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκαν εκεί το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021.

Τόσο οι αθλητές της Αγωνιστικής κατηγορίας, όσο και της Προαγωνιστικής, σημείωσαν πολλές πρωτιές, εξαιρετικούς χρόνους και αρκετά ατομικά ρεκόρ. Συνολικά 21 αθλητές εκπροσώπησαν την Αναγέννηση, όμως ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν οι μικροί μας αθλητές που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους κολυμβητικούς αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τρεις αθλητές μας, με τις επιδόσεις που κατέκτησαν, βρίσκονται στις λίστες της ΚΟΕ με τις 30 καλύτερες επιδόσεις που έχουν επιτευχθεί σε κολυμβητήριο 25μ. και αυτό τους δίνει το δικαίωμα να συμμετέχουν στο Χειμερινό κύπελλο κολύμβησης, που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι στις 26-28/11/2021.

Οι αθλητές αυτοί είναι οι: Παπανικολάου Χαράλαμπος, Καπούλα Γεωργία και Μεϊδάνη Ισιδώρα.

Οι προπονητές της ομάδας, Απόστολος Αντωνόπουλος και Βασίλης Αλεξόπουλος, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των αθλητών τους, αφού τα αποτελέσματα των αγώνων αφήνουν υποσχέσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Οι αθλητές που συμμετείχαν, με αλφαβητική σειρά, έχουν ως εξής: Αλεξόπουλος Άγγελος-Αναστάσιος, Αλεξόπουλος Ευάγγελος, Αντωνοπούλου Ιουλία, Καπούλα Γεωργία, Καραγιάννης Γεώργιος, Κολαρμάνης Αθανάσιος, Κολαρμάνης Κων/νος, Κόρκου Βασιλική, Λεπίδας Γεώργιος, Μανίκης Παναγιώτης, Μεϊδάνη Ισιδώρα, Μπρέκης Κων/νος, Πανόπουλος Κων/νος, Πανοπούλου Ελένη, Πανοπούλου Ελευθερία, Παπανικολάου Αγγελική, Παπανικολάου Χαράλαμπος, Πασχαλίδης Γεώργιος, Πετάκου Βικτωρία, Ρίζος Ευάγγελος-Παναγιώτης, Ρίζου Νίκη.