Απόλλων - Λαμία 0-0: Εκτός έδρας πάει καλύτερα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 09:54 Απόλλων - Λαμία 0-0: Εκτός έδρας πάει καλύτερα

Πρώτο παιχνίδι χωρίς τραυματισμό!...

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές συγκινήσεις η Λαμία έπαιξε όσο χρειάστηκε για να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και να διατηρήσει το «+3» από την ομάδα της Ριζούπολης.

Με τη γνωστή διάταξη με τριάδα στην άμυνα Αντέτζο, Τζανετόπουλο και Μαζουλουξή και στα άκρα τους Μαρτίνεθ και Προβυδάκη, Μπεχαράνο και Γκέντσογλου στο κέντρο, Ταιρόν και Ελευθεριάδη πίσω από τον Αραμπούλι, ξεκίνησε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Όπως επισήμανε και ο ίδιος η ομάδα του έπαιξε για δύο αποτελέσματα και αφού δεν ήρθε το γκολ στη φάση του Αραμπούλι στο πρώτο μέρος, καλοδεχούμενη ήταν και η ισοπαλία που έδινε έναν ακόμη εκτός έδρας πόντο στην ομάδα του.

Το πρώτο μέρος

Ισορροπημένο γενικά το πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να έχουν κάποιες περισσότερες στιγμές, αλλά τη Λαμία να έχει την πιο κλασική ευκαιρία στις καθυστερήσεις.

Μόλις στο 5’ από φάουλ του Ντεντάκη, ο Μπρούνο Άλβες πήρε την κεφαλιά, ο Γκαραβέλης απέκρουσε, ο Ιωαννίδης πήρε το ριμπάουντ, αλλά αστόχησε, στέλνοντας την μπάλα έξω από την εστία της Λαμίας.

Πρώτη καλή στιγμή για τη Λαμία στο 24’ σε φάουλ του Προβυδάκη που έφυγε λίγο άουτ βρίσκοντας στο εξωτερικό μέρος του δοκαριού του Κότσαρη.

Νέα απόκρουση του Γκαραβέλη σε σουτ του Φαν Λα Πάρα σε κόρνερ στο 25’.

Η καλύτερη στιγμή του Γκαραβέλη στο παιχνίδι σε απευθείας σουτ του Λισγάρα στο 42’ μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Ντεντάκη, ο πορτιέρο της Λαμίας πετάχτηκε εντυπωσιακά στο αριστερό του παραθυράκι και παραχώρησε κόρνερ.

Μεγάλη ευκαιρία και για τη Λαμία στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με τον Αραμπούλι, ύστερα από έξοχη πάσα του Ταιρόν, να σουτάρει και τον Κότσαρη με το Φατιόν να αποσοβούν σίγουρο γκολ!

Η επανάληψη

Η επανάληψη είχε περισσότερες μονομαχίες και πολλά σφυρίγματα από τον Σιδηρόπουλο που δε βοήθησαν στο παιχνίδι να αποκτήσει ρυθμό.

Σε αυτό το β’ 45λεπτο ξεχωρίζουν τα σουτ των Ελευθεριάδη (55’) και Ρόμανιτς (80’) για τη Λαμία, που μετά το δεύτερο μισό φάνηκε να ικανοποιείται και από την ισοπαλία, καθώς μιλάμε για εκτός έδρας παιχνίδι.

Θετικό επίσης στοιχείο, ότι επέστρεψε στην ενεργό δράση ο Νούνιες, ενώ επιτέλους δεν είχαμε αναγκαστική αλλαγή!

Απόλλων (Τζιανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Ντεντάκης (78’ Παπαγεωργίου), Λισγάρας, Τουτουαριμα, Άλβες, Φατιόν, Παμλίδης (78’ Σαχλι), Κάστρο (58’ Μαρτίνες), Ιωαννίδης, Σλίβκα, Τσιλούλης (λ.τρ. 15’ Φαν Λα Πάρα)

Αναπληρωματικοί, Κυρίτσης, Βιτλής, Ματέι, Κραγιόπουλος, Ντάουντα

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης (90’ Σκόνδρας), Μαρτίνεθ, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Αραμπούλι, Ελευθεριάδης (64’ Ρόμανιτς), Τάιρον (79’ Νούνιες), Γκέντσογλου

Στον πάγκο, Σαρανοφ, Γκόλεμιτς, Σαραμαντάς, Τσούκαλος, Βύντρα, Βλαχομήτρος

Διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Πολυχρόνης Κωσταράς, Λάζαρος Δημητριάδης

4ος Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου

Οι καλύτερες στιγμές:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση